21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Galaxy Z Fold4: Θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση από το Fold3

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Galaxy Z Fold 4, ως γνωστόν, καταφτάνει στις 10 Αυγούστου. Η πιο πρόσφατη διαρροή για το επόμενο foldable της Samsung προέρχεται από τον Ahmed Qwaider, ο οποίος έχει ανεβάσει στο παρελθόν hands-on εικόνες από ακυκλοφόρητες συσκευές και άρα έχει μια αξιοπιστία.

Η πληροφορία αφορά στην απόδοση του Galaxy Fold 4.  Γιατί χωρίς Ζ; Γιατί έτσι υποστηρίζει μια άλλη φήμη. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Plus Gen 1, μια βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 1 που τροφοδοτεί μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Android του 2022, όπως το Galaxy S22 Ultra.

Σύμφωνα με την Qualcomm, έχει 10% ταχύτερη CPU, θα προσφέρει 10% ταχύτερα GPU clocks και έως και 30% βελτιωμένη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 1.

Αν σκεφτεί, λοιπόν, κανείς ότι το Fold3 τροφοδοτείται από τον Snapdragon 888 και όχι την ενισχυμένη έκδοση 888 Plus, οι δύο συσκευές έχουν διαφοράς τριών γενεών επεξεργαστή. Ο tipster αναφέρει πως το Fold4 θα έχει 15% ταχύτερη CPU, 59% καλύτερη GPU και 68% καλύτερη απόδοση NPU από το Fold 3.

Aκόμα, επιβεβαιώνει προηγούμενες διαρροές που ήθελαν το Fold 4 να έχει τις ίδιες προδιαγραφές μπαταρίας και φόρτισης με τον προκάτοχό του – 4.400 mAh και 25w . Όπως λέει, θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φορτίσει από το 0 στο 50%. Λέει επίσης ότι οι οθόνες θα έχουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz με φωτεινότητα 1000 nits, αν και η μέγιστη φωτεινότητα είναι πιθανό να είναι υψηλότερη.

Τέλος, το πίσω και το μπροστινό μέρος του Fold 4 θα προστατεύονται από το Gorilla Glass Victus Plus, μια πιο στιβαρή έκδοση του Victus του Fold 3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό