18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Galaxy Z Fold 4/ Z Flip 4: Κατώτερες των προσδοκιών οι αποστολές

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Αύγουστο, η Samsung αποκάλυψε την τέταρτη γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της σειράς Z – το Galaxy Z Flip 4 και το Galaxy Z Fold 4. Kαι τις δύο συσκευές φάνηκε να τις υποδέχεται καλά το αγοραστικό κοινό, δείχνοντας πως το μέλλον των foldable είναι μάλλον λαμπρό.

Η Samsung έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα foldables και έχει θέσει υψηλούς στόχους για το εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο του Korea IT News, είχε προκαταρκτικό στόχο περίπου 15 εκατομμύρια αποστολές πτυσσόμενων μέχρι το τέλος του 2022 – περισσότερο από το διπλάσιο δηλαδή σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ωστόσο, μια νέα έκθεση της Sammobile αναφέρει ότι ο στόχος έχει προσαρμοστεί από τότε σε μόλις 8 εκατομμύρια μονάδες. Αυτό είναι και πάλι περισσότερο από τις 7,1 εκατομμύρια αποστολές που πραγματοποιήθηκαν την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, αλλά αποτελεί αύξηση 13% – πολύ κάτω από το 100% που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Τα Samsung Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4 είναι αξιόλογες συσκευές δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά το βασικό τους προτέρημα είναι η αισθητική τους . Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της αγοράς foldable, η Samsung φαίνεται ότι έχει εφησυχαστεί στην κορυφή, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού περιορίζεται στην κινεζική αγορά. Όμως, χρειάζονται πολλά ακόμα για να γίνουν τα foldable mainstream.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό