22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Galaxy S23 Ultra: Υποτιθέμενο δείγμα κάμερας αποκαλύπτει τον αισθητήρα-τέρας 200MP

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα υποτιθέμενο δείγμα κάμερας που εμφανίστηκε σήμερα δείχνει ότι ο αισθητήρας 200MP για το Galaxy S23 Ultra της Samsung θα είναι τέρας.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra έρχεται με κάμερα 108MP και η απόδοσή του το έχει κατατάξει μεταξύ των καλύτερων τηλεφώνων με κάμερα του 2022. Οι φήμες ήθελαν το Galaxy S23 Ultra να αντικαθιστά τον αισθητήρα των 108MP, με έναν των 200MP. Αν και ορισμένοι κατασκευαστές έχουν ήδη κυκλοφορήσει τηλέφωνα με τον αισθητήρα 200MP της Samsung, δεν είναι το ίδιο με τη μονάδα HP2 που έχει κρατήσει η εταιρεία για την επόμενη κορυφαία ναυαρχίδα της.

Oι φήμες που κυκλοφορούν, οι οποίες προέρχονται ως επί το πλείστον από τον Ice Universe, κάνουν λόγο για έναν αισθητήρα απαράμιλλης ισχύος και καλύτερο από όλους τους αισθητήρες 200MP που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι επερχόμενη συσκευή φέρεται να μπορεί να τραβήξει πολύ καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες και η απόδοση βίντεό του να έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Παράλληλα, είχε ακουστεί πως θα ήταν μόνο λίγο μεγαλύτερο από τη μονάδα των 108MP και θα είχε μεγαλύτερο διάφραγμα για τη λήψη φωτός.

Σύμφωνα με τον Ice, πρόκειται για τη μεγαλύτερη βελτίωση των τελευταίων πέντε ετών, ενώ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Weibo για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του. Αν και δεν αναφέρει ξεκάθαρα πως το δείγμα προέρχεται από το Galaxy S23 Ultra, επειδή το συγκρίνει με με μια εικόνα που έχει ληφθεί από μια κάμερα 108MP, μάλλον προσπαθεί να αποδείξει ότι η κάμερα του S23 Ultra υπερτερεί του S22 Ultra.

Το τι απεικονίζεται στην εικόνα είναι δύσκολο να το καταλάβουμε αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο αισθητήρας 200MP είναι πολύ καλύτερος στο να καταγράφει περίπλοκες λεπτομέρειες. Οι δύο εικόνες του ίδιου πράγματος από τους δύο αισθητήρες είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα.

Όπως επισημαίνει ο Ice, παρόλο που το S23 Ultra δεν θα έχει περισσότερο ζουμ από το S22 Ultra, οι μονάδες τηλεφακού 3x και 10x θα έχουν άλλες βελτιώσεις, όπως καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων.

Κατά τα άλλα, το Galaxy S23 Ultra αναμένεται να διατηρήσει την οθόνη 6,8″ του S22 Ultra και την μπαταρία 5.000 mAh. Προφανώς θα έχει επίσης την ίδια συνολική σχεδίαση με τον προκάτοχό του και θα τροφοδοτείται από τον φημολογούμενο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό