19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Galaxy S23: Μια τελευταία ανεπίσημη ματιά πριν την παρουσίαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λίγες ώρες παρουσιάζεται επίσημα η νέα σειρά Galaxy S23 από τη Samsung, αλλά μέχρι τότε θα ρίξουμε μια τελευταία ανεπίσημη ματιά στις επερχόμενες συσκευές. Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν πώς θα μοιάζει ολόκληρη η σειρά στον πραγματικό κόσμο.

Ο leaker Ice Universe δημοσίευσε φωτογραφίες των επερχόμενων μοντέλων Galaxy S23, S23 Plus και S23 Ultra, ενώ ο χρήστης του Twitter Dylan Xitton δημοσίευσε επίσης ένα σύντομο κλιπ κρατώντας το Galaxy S23 Ultra. Δυστυχώς στη συνέχεια αυτό αφαιρέθηκε για πνευματικά δικαιώματα.

Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra pic.twitter.com/NFagu1nC8p

— Ice universe (@UniverseIce) January 31, 2023

Μπορούμε να δούμε τα τετράγωνα άκρα του Galaxy S23 Ultra με τις τέσσερις κάμερές του γύρω από το πίσω μέρος, ενώ τα S23 και S23 Plus είναι πιο στρογγυλεμένα σε σχεδιασμό με μία λιγότερη κάμερα το καθένα.

Σύμφωνα με ένα επόμενο tweet, η πηγή των φωτογραφιών του Xitton είναι ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Χιλής, το οποίο κατά λάθος άρχισε να εμφανίζει δημόσια τις συσκευές πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους.

Of course, I have an extra bunch of photos here, the chilean mobile proer (Wom) said that the phone would be released in chile 1 month ongoing, I was surprised seeing on the shelf lmao pic.twitter.com/07ga0Ob9OP

— Dylan⚡Xitton (@DylanXitton) January 31, 2023

Το μεγάλο νέο χαρακτηριστικό που περιμένουμε από το Galaxy S23 Ultra είναι μια κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 200 megapixel, περίπου διπλάσια από την ανάλυση του αισθητήρα 108 megapixel που είδαμε στο S22 Ultra του περασμένου έτους.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό