22.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Futsal: Με 70 προσκλήσεις ανά ομάδα ο τελικός του Super Cup

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενημέρωση εξέδωσε η ΑΕ Λεμεσού για τον αγώνα του Futsal Super Cup (14/10), με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος θα διεξαχθεί με παρουσία 70 προσκεκλημένων για κάθε πλευρά.

Η ΑΕΛ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας, ότι δε θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Super Cup, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας. Αντίθετα, η νταμπλούχος ομάδα της Λεμεσού με την φιναλίστ Κυπέλλου ΑΕΚ, θα έχουν στη διάθεσή τους από 70 προσκλήσεις, όπως προέκυψε από συνεννόηση με την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΑΕΛ:

«Με την παρούσα θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Super Cup μεταξύ της νταμπλούχου μας ομάδας απέναντι στην φιναλίστ κυπέλλου ΑΕΚ Λάρνακας.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λευκωσία στο γήπεδο “Ελευθέρια” στις 7 το βράδυ (Cytavision Sports). Μετά από την σημερινή οργανωτική σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 70 προσκλήσεις για τις ανάγκες των οπαδών της. Ο αγώνας του Super Cup θα είναι ο τρίτος στην ιστορία του τμήματος και η υπόσχεση όλων όσων απαρτίζουν την φετινή φουτσαλική ΑΕΛ είναι η κατάκτηση του Super Cup».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό