20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

#FusioDose: Αυτή η επίσκεψη στο κομμωτήριο ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λιγότερο από μία ώρα, οι Kérastase experts του κομμωτηρίου Telis Kikeris στο Attica, έκαναν ένα rewind και μου χάρισαν τα πιο υγιή, λαμπερά μαλλιά ever!

Όσο και αν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, οι γιορτές με αγχώνουν! Η δουλειά μου διπλασιάζεται, τα καλέσματα τριπλασιάζονται και η ανάγκη για λίγο glam και λάμψη… δεκαπλασιάζεται. Αυτό που με αγχώνει όμως περισσότερο από όλα, είναι τα μαλλιά μου. Τα ταλαιπωρώ τον χειμώνα καθώς δεν μπορώ να βγω από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά, όπως δεν μπορώ και να μην λουστώ κάθε βράδυ.

Όλοι έχουμε τις εμμονές μας και η δική μου είναι το λούσιμο. Ξέρω ότι δεν κάνει απαραίτητα καλό το τόσο συχνό λούσιμο και, αν προσθέσουμε σε αυτό την ταλαιπωρία από το σεσουάρ και τα λοιπά εργαλεία (ναι, χρησιμοποιώ πρέσα), τότε αντιλαμβάνεσαι ότι, τα μαλλιά μου μόνο λαμπερά και glam δεν είναι!

Δυστυχώς, με όλες τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω χρόνο να αφιερώσω στο κομμωτήριο όπως επιβάλλεται πριν από τις γιορτές. Το Balayage θέλει χρόνο που δεν μπορώ να διαθέσω όμως… Μπορώ να διαθέσω 30 λεπτά και τελικά, είναι αρκετά. Ας είναι καλά η Kérastase και το κομμωτήριο Telis Kikeris εντός του Attica της Πανεπιστημίου.

«Σκαρφαλωμένο» στον 4ο όροφο, ανάμεσα σε luxury brands και με την πιο zen ατμόσφαιρα, το κομμωτήριο Telis Kikeris μού χάρισε την πιο απολαυστική και αποτελεσματική Kérastase Fusio Dose τελετουργία που είχα ανάγκη.

Αφού έγινε μία διάγνωση των αναγκών των μαλλιών μου, η Αρετή Κίκερη CEO του ομίλου, συνέστησε πολύ καλή απολέπιση και αποτοξίνωση του τριχωτού, θρέψη και ενδυνάμωση της τρίχας και φυσικά κούρεμα!

«Το κούρεμα είναι απαραίτητο. Οι τελετουργίες Kérastase με Fusio Dose είναι υπέροχα αποτελεσματικές αλλά δεν κάνουν θαύματα. Μερικές φορές, πρέπει να θυσιάσουμε λίγο μήκος για την υγεία των μαλλιών μας» μου είπε και έχει απόλυτο δίκιο.

Μετά την 3 λεπτη συμβουλευτική μας, ο hair expert της ομάδας Telis Kikeris, με οδήγησε στον λουτήρα όπου εφάρμοσε το Kérastase Scub Energisant. Είναι ένα απολεπιστικό για το τριχωτό της κεφαλής, που απομακρύνει κατάλοιπα προϊόντων, αναζωογονεί, αποτοξινώνει και φρεσκάρει.

Εφαρμόζεται στον λουτήρα με πινέλο και με απαλό μασάζ, ώσπου να διαλυθούν τα άλατα που περιέχει. Πραγματικά, η αίσθηση είναι υπέροχη.

Μάλιστα, όπως μου εξήγησε, το Kérastase Scub Energisant είναι ιδανικό και για μαλλιά με τάση για λιπαρότητα αφού ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.

Μετά από ένα πολύ καλό ξέβγαλμα, είχε έρθει η ώρα της μίξης των Kérastase Fusio Dose στοιχείων. Η Αρετή Κίκερη συνέστησε το Kérastase Booster Reconstruction σε συνδυασμό με το Concentre Kérastase Oleo-Fusion για βαθιά θρέψη και αναδόμηση.

Η διαδικασία ήταν πολύ ιδιαίτερη και αναζωογονητική. Έγινε ανάμιξη προϊόντων και το ψέκασαν στα μαλλιά μου, 5 λεπτά μετά, με έλουσαν με το σαμπουάν της σειράς Kérastase Genesis, την απόλυτη σειρά για γερά μαλλιά που δεν σπάνε. Ναι, κάναμε ιδιαίτερα πλούσιο mix προϊόντων γιατί οι ανάγκες μου ήταν σύνθετες… Αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία της επαγγελματικής περιποίησης Kérastase!

Extra Tip: Ζήτα από τον δικό σου κομμωτή να συνδυάσει το booster και το concentrate που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου με τη σειρά περιποίησης που θα απογειώσει την Kérastase Fusio Dose εμπειρία σου.

Και μιας που η εποχική τριχόπτωση μου έχει χτυπήσει την πόρτα, το Kérastase Genesis είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. H ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει shampoo, conditioner και την πιο ευωδιαστή μάσκα!

Όταν πλέον ήρθε η ώρα να αφήσω τον λουτήρα, ένιωθα σαν να είχα σηκωθεί από κάποιο τραπέζι μασάζ. Πριν από το χτένισμα o hair expert μου εφάρμοσε Kérastase Nutritive Nectar Thermique για να προστατεύσει τα μαλλιά μου από τη θερμότητα και με χτένισε με μία χτένια με πολύ αραιά δόντια.

Extra Tip: Τα μαλλιά είναι πολύ ευαίσθητα όταν είναι βρεγμένα και έτσι, η χτένα με τα αραιά δόντια περιορίζει τη φθορά από το τράβηγμα του χτενίσματος.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε τις κατεστραμμένες άκρες για να δώσει στα μαλλιά μου μία «ανάσα» και το κατάφερε, αφαιρώντας μόλις λίγα εκατοστά. Μην φοβάσαι το κούρεμα, είναι απαραίτητο και δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι θα αποκτήσεις ξαφνικά ένα κοντό καρέ.

Έπειτα, το glam επέστρεψε στα μαλλιά μου! Αφού το Kérastase Fusio Dose κοκτέιλ, απομάκρυνε τα «άγρια» σημάδια του χειμώνα, στο κομμωτήριο Telis Kikeris μου χάρισαν τα πιο όμορφα beach waves!

Το χρώμα μου ήταν πιο λαμπερό, η τρίχα πολύ πιο δυνατή, τα μαλλιά μου στο σύνολό τους φαίνονταν πιο πλούσια και ένιωσα τόσο ευτυχισμένη. Σε λιγότερο από μία ώρα, σε ένα διάλειμμα από τα ψώνια των γιορτών, η Kérastase και τα Telis Kikeris μου χάρισαν τα πιο όμορφα μαλλιά που είχα ποτέ.

Φεύγοντας, πήρα μαζί μου τη λατρεμένη, ολοκληρωμένη σειρά Genesis για να συνεχίσω να μάχομαι ενάντια στην εποχική τριχόπτωση και όχι, δεν ευχήθηκα «Καλές γιορτές» σε κανέναν! Σκοπεύω να επιστρέψω για λίγη ακόμα περιποίηση γιατί τα μαλλιά μου αξίζουν αυτό το δώρο!

Κλείσε το δικό σου ραντεβού σήμερα για μία Kérastase Fusio Dose θεραπεία και μην σκέφτεσαι τον χρόνο, η διαδικασία θα κρατήσει λιγότερο από μία ώρα και θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Το σκέφτεσαι άραγε τόσο πριν κλείσεις ένα ραντεβού για μανικιούρ; Το ίδιο είναι…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό