15.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Friends with Benefits: Ποια Ζώδια Επιλέγουν και Ποια Αποφεύγουν Αυτού του Είδους Σχέσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Friends with Benefits: Ποια Ζώδια Επιλέγουν και Ποια Αποφεύγουν Αυτού του Είδους Σχέσεις

 

 

Οι σχέσεις τύπου “friends with benefits” (FWB), όπου δύο άνθρωποι μοιράζονται μια καθαρά σωματική σχέση χωρίς δεσμεύσεις, δεν είναι για όλους. Κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά σε αυτού του είδους τις σχέσεις, ανάλογα με τις ιδιοσυγκρασίες και τα συναισθηματικά τους χαρακτηριστικά. Κάποια ζώδια είναι πιο ανοιχτά σε αυτό το είδος σχέσης, ενώ άλλα προτιμούν βαθύτερους, συναισθηματικούς δεσμούς. Ας δούμε ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να νιώθουν άνετα με τη φιλοσοφία των friends with benefits.

1. Δίδυμοι 

Οι Δίδυμοι είναι από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και λατρεύουν τις σχέσεις που δεν απαιτούν δέσμευση ή συναισθηματική εμπλοκή. Με κυβερνήτη τον Ερμή, λατρεύουν την ελευθερία και την επικοινωνία, και πολλές φορές προτιμούν τις επιφανειακές σχέσεις που δεν έχουν συναισθηματικό βάρος. Έτσι, οι friends with benefits σχέσεις τους προσφέρουν τη χαρά της φυσικής επαφής χωρίς να δεσμεύονται.

2. Τοξότης 

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις, αγαπούν την ελευθερία και δεν αντέχουν την πίεση των δεσμευμένων σχέσεων. Είναι γνωστοί για την ανεξαρτησία τους και το πνεύμα εξερεύνησης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Μια σχέση χωρίς συναισθηματική δέσμευση ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής τους, καθώς τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την οικειότητα χωρίς περιορισμούς ή προσδοκίες.

3. Ζυγός 

Οι Ζυγοί, κυβερνώμενοι από την Αφροδίτη, λατρεύουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις τους. Παρόλο που έχουν την τάση να επιζητούν ρομαντισμό, μπορούν να αποδεχτούν μια friends with benefits σχέση, αρκεί να υπάρχει διαφάνεια και αμοιβαία κατανόηση. Η αίσθηση δικαιοσύνης που έχουν οι Ζυγοί τους επιτρέπει να θέτουν σαφή όρια και να αποφεύγουν συναισθηματικά μπλεξίματα.

4. Υδροχόος 

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της καινοτομίας και της ανεξαρτησίας. Αν κάποιος μπορεί να είναι εντελώς αποστασιοποιημένος από τα συναισθήματα σε μια σχέση, αυτός είναι ο Υδροχόος. Οι friends with benefits σχέσεις ταιριάζουν με την ανάγκη τους για ελευθερία και την αποφυγή συναισθηματικής προσκόλλησης. Δεν έχουν πρόβλημα να διατηρούν μια σχέση που βασίζεται αποκλειστικά στη φυσική έλξη, χωρίς να αναμειγνύουν έντονα συναισθήματα.

5. Κριός 

Ο Κριός είναι γεμάτος πάθος και δράση, αλλά δεν έχει την υπομονή ή την αντοχή για μακροχρόνιες, δεσμευμένες σχέσεις αν δεν νιώθει απόλυτα συναισθηματικά συνδεδεμένος. Οι friends with benefits σχέσεις ταιριάζουν απόλυτα με τον αυθορμητισμό και την ενεργητικότητα του Κριού, καθώς του επιτρέπουν να ικανοποιεί τις ανάγκες του χωρίς να περιορίζεται από τη μονοτονία μιας μόνιμης σχέσης.

6. Λέων 

Οι Λέοντες απολαμβάνουν την προσοχή και τη σωματική επαφή, αλλά δεν είναι πάντα διατεθειμένοι να δεσμευτούν σε μια συναισθηματική σχέση αν δεν νιώσουν την έντονη επιθυμία να το κάνουν. Παρόλο που λατρεύουν να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος, οι friends with benefits σχέσεις τους επιτρέπουν να έχουν το πάθος και την ένταση που επιζητούν, χωρίς την ανάγκη συναισθηματικών δεσμεύσεων.

Ζώδια που Αποφεύγουν το “Friends with Benefits”

Παράλληλα, υπάρχουν ζώδια που δυσκολεύονται να αποδεχτούν τέτοιου είδους σχέσεις. Ορισμένα από αυτά είναι:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά συναισθηματικοί και αναζητούν ασφάλεια στις σχέσεις τους. Μια friends with benefits σχέση είναι πολύ πιθανό να τους αφήσει με συναισθήματα ανεπάρκειας και απογοήτευσης.

Σκορπιός

Αν και ο Σκορπιός λατρεύει το πάθος, είναι υπερβολικά συναισθηματικός και απαιτεί βαθιά συναισθηματική σύνδεση σε κάθε σχέση του. Η ιδέα μιας σχέσης χωρίς δέσμευση και ειλικρινή συναισθήματα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή από αυτό το ζώδιο.

Ιχθύς 

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Η έννοια μιας σχέσης χωρίς ρομαντικό υπόβαθρο ή βαθιά συναισθήματα είναι πολύ ξένη προς τη φύση τους, και συχνά αποφεύγουν τέτοιες καταστάσεις γιατί πληγώνονται εύκολα.

Δεν είναι όλα τα ζώδια έτοιμα να αγκαλιάσουν την ιδέα των friends with benefits. Ζώδια όπως οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι είναι πιο ανοιχτά σε αυτόν τον τύπο σχέσης, καθώς δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία και την ανεξαρτησία. Από την άλλη πλευρά, τα ζώδια που χρειάζονται βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση, όπως ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες, είναι πιθανό να αποφεύγουν τέτοιου είδους σχέσεις, καθώς για αυτούς οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικειότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό