35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Formula 1: Νικητής ο Φερστάπεν στο συναρπαστικό γκραν πρι του Μόντρεαλ

Ειδήσεις Ελλάδα


Το γκραν πρι της Formula 1 στο Μόντρεαλ του Καναδά ήταν το πιο συναρπαστικό του φετινού πρωταθλήματος και τελικά είχε για νικητή τον Μαξ Φερστάπεν, με τον Λάντο Νόρις να παίρνει τη 2η θέση και τον Τζορτζ Ράσελ να τερματίζει 3ος ενώ οι δύο Ferrari, για τις οποίες ούτως ή άλλως ο αγώνας δεν πήγαινε καλά, εγκατέλειψαν.
Ήταν ένα γκραν πρι που άρχισε με βροχή και αυτό τελικά έπαιξε μεγάλο ρόλο αφού υπήρξε είσοδος του οχήματος ασφαλείας, γεγονός που ευνόησε τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος είχε χάσει την 1η θέση από τον Νόρις αλλά στον 27ο γύρο κατάφερε να την ξαναπάρει και δεν την έχασε μέχρι και το τέλος.
Σε έναν αγώνα με αρκετή στρατηγική και με συνεχείς αλλαγές θέσεων για τους οδηγούς, πλην της πρώτης, ο Φερστάπεν κατάφερε να τερματίσει πρώτος και να αυξήσει τη διαφορά στη βαθμολογία από τον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari που εγκατέλειψε, όπως και ο ομόσταυλός του, Σάινθ.
Πίσω από τον Φερστάπεν, στη 2η θέση τερμάτισε ο Νόρις και στην 3η ο Αλόνσο, με τον Χάμιλτον να παίρνει την 4η και τους Πιάστρι, Αλόνσο, Στρολ, Ρικάρντο, Γκασλί και Οκόν να ακολουθούν συμπληρώνοντας τη 10άδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό