18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Formula 1 και Tottenham ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επόμενη γενιά οδηγών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Formula 1 ήρθε σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Premier League, Tottenham Hotspur, με τη 15ετή στρατηγική συνεργασία να έχει στόχο στον εντοπισμό και την προώθηση της νέας γενιάς ταλέντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η καινοτόμα συνεργασία θα περιλαμβάνει επίσης μια πίστα εντός του υπερσύγχρονου σταδίου της Tottenham για ηλεκτρικά go-kart, την πρώτη στον κόσμο και την μεγαλύτερη εσωτερική πίστα του Λονδίνου.
Η πίστα, η οποία θα είναι η μοναδική στο είδος της στην Ευρώπη, θα ανοίξει αργότερα φέτος και θα υπάρχουν ξεχωριστές χαράξεις για ενήλικες και νεαρούς οδηγούς. Αυτή θα βρίσκεται κάτω από τη νότια κερκίδα του σταδίου και θα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικές δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και καταστήματα τροφίμων και ποτών.

Συνεχίζοντας, η Formula 1 και η Tottenham θα αναπτύξουν ένα νέο πρόγραμμα ακαδημίας οδηγών που στοχεύει στη διεύρυνση της δεξαμενής ταλέντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της επόμενης γενιάς των οδηγών της F1.
Η Formula 1 και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος θα προσφέρουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα σχολεία και θα παρουσιάσουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μονοπάτια σε τομείς όπως η μηχανική και η ανάπτυξη λογισμικού.
Σε δηλώσεις του για το επικείμενο project, ο πρόεδρος και CEO της F1, Stefano Domenicali, είπε:
Θα είναι ένας προορισμός για οικογένειες, φίλους, αλλά και επίδοξους οδηγούς από κάθε μέρος του πλανήτη.
Απ’ την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της Tottenham, Daniel Levy, τόνισε:
Από την ημέρα που χτίστηκε το στάδιο εξετάζουμε τους τρόπους για να πρωτοτυπήσουμε και να δούμε πού βρίσκονται τα δικά του και τα δικά μας όρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό