23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Ford Ranger Wildtrak – Καλαίσθητα αγριεμένο

Ειδήσεις Ελλάδα

Mε το που αντικρίζεις το Ford Ranger Wildtrack, αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για ένα τολμηρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και με ένα δυναμικό pick-up.  Άλλωστε ξεχωρίζει χάρη στους εντυπωσιακούς εμπρός προβολείς LED, τη νέα τραπεζοειδή μάσκα και τις επιβλητικές ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 18 ιντσών. Στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, τα φωτιστικά σώματα είναι σχεδιασμένα σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά γραφικά του εμπρός τμήματος δημιουργώντας ένα καθ’ όλα κομψό και καθηλωτικό σύνολο, ενώ έξτρα πόντους πρακτικότητας και ευκολία προσφέρει το νέο πλαϊνό πίσω βοηθητικό σκαλοπάτι καρότσας.

Διαθέτει μεγάλες γωνίες προσέγγισης (30 μοίρες), διαφυγής (26 μοίρες) και ράμπας (21 μοίρες), ενώ η απόσταση των 237 χλστ. από το έδαφος, και το βάθος διάσχισης υδάτινου εμποδίου, των 800 χλστ. το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης e-AWD και η δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού, το καθιστούν σχεδόν ασταμάτητο εκτός δρόμου. Η καρότσα, χάρη στο μεγάλο πλάτος μεταξύ των θόλων, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει είτε εγκάρσια είτε διαμήκη μία ευρωπαλέτα, με ωφέλιμο φορτίο 1.190 κιλών, ενώ η ελκτική του ικανότητα φτάνει τους 3,5 τόνους.

Στο εσωτερικό το νέο Ranger Wildtrak συνθέτει τον ιδανικό χώρο εργασίας για κάθε επαγγελματία και συγχρόνως ένα ευρύχωρο, έξυπνο και συνδεδεμένο περιβάλλον με άφθονες επιλογές άνεσης και αποθήκευσης αντικειμένων. Κύριο χαρακτηριστικό της καμπίνας είναι η κεντρική ψηφιακή οθόνη αφής 12 ιντσών με κορυφαία συνδεσιμότητα Ford SYNC 4, σύστημα πλοήγησης και ενσωματωμένο modem.  Οι χώροι στο εσωτερικό είναι κάτι παραπάνω από άνετοι για τέσσερα άτομα, ενώ η ποιότητα τόσο των υλικών όσο και της κατασκευής έχει αναβαθμιστεί σε σημείο που θυμίζει premium επιβατικό μοντέλο.

Το νέο pick up της Ford παραμένει απόλυτα πιστό στην πολυετή πλέον παράδοση της εταιρίας για κορυφαία επίπεδα ασφάλειας. Έχοντας αποσπάσει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, το νέο Ranger Wildtrak είναι εφοδιασμένο μεταξύ άλλων με ένα πλήρες πακέτο αερόσακων (μετωπικοί οδηγού και συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής και γονάτων οδηγού και συνοδηγού).

Το νέο Ranger Wildtrak είναι διαθέσιμο με έναν δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα EcoBlue ιπποδύναμης 205 ίππων και ροπής 500 Nm με στάνταρ 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και με έναν  τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα EcoBlue, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και 600 Nm ροπής επίσης με αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως το νέο Ford Ranger Wildtrack μπορείτε να το αποκτήσετε είτε με leasing μέσω της Ford Lease και μηνιαίο μίσθωμα 417 Ευρώ, είτε να το αγοράσετε μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Finance με επιτόκιο 5,99%.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό