35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ford Puma– Σε έκδοση Titanium με σημαντικά μειωμένη τιμή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το έχουμε γράψει πολλές φορές πως οι τιμές των αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι αγοραστες να δυσκολεύονται να αποκτήσουν ένα καινούριο και ασφαλές αυτοκίνητο. Και δυστυχώς αυτό είναι κάτι το οποίο ισχύει για το σύνολο των αυτοκινητοβιομηχανιών, καθώς είναι κανόνας χωρίς εξαίρεση. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες εταιρίες, όπως για παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ford, η οποία προσπαθεί και βρίσκει τρόπους να προσφέρει κάποια μοντέλα της σε αισθητά μειωμένη τιμή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Puma το οποίο πλέον διατίθεται ξανά στην έκδοση Titanium, με το κόστος απόκτησής του να είναι σημαντικά χαμηλότερο. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του Ford Puma Titanium με τον γνωστό χιλιάρι κινητήρα Ecoboost με τους 125 ίππους βρίσκεται στα 24995 Ευρώ. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως το επίπεδο εξοπλισμού και της έκδοσης Titanium είναι πάρα πολύ υψηλό, καθώς διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει οθόνη αφής με Apple CarPlay και Android Auto, φώτα ημέρας LED, αυτόματοι προβολείς, κλιματισμός, cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμα. Το δεύτερο πράγμα που θέλουμε να σημειώσουμε είναι πως δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Βεβαίως στη γκάμα του Puma εξακολουθουν να υπάρχουν οι εκδόσεις ST Line, ST Line X, ST Line V σε 125 και 155 ίππους με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο καθώς και η κορυφαία ST με τους 200 ίππους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.ford.gr/cars/new-puma

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό