22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ford Mustang Mach-E GT – Kυριαρχεί στο «Golden Hall»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την Mustang Mach-E GT η Ford ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας μεταλαμπαδεύοντας στην κορυφαία παραλλαγή του ηλεκτρικού της pony το απαράμιλλα σπορτίφ ταμπεραμέντο της εμβληματικής Mustang τόσο σε επίπεδο συμπεριφοράς στο δρόμο, όσο και επιδόσεων. Και όλα αυτά σε ένα άκρως ελκυστικό και premium πακέτο που συνδυάζει τις προηγμένες τεχνολογίες με την αθόρυβη λειτουργία και την ασυναγώνιστη σε όλες τις συνθήκες αυτονομία κίνησης που φτάνει τα 490 km με την κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Αποτελώντας από σήμερα τον βασικό πρωταγωνιστή του πολυτελούς και καλαίσθητου stage της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι, η νέα Mustang Mach-E GT τοποθετείται εξ ορισμού στην κορυφή της κατηγορίας της στον τομέα των επιδόσεων. Χάρη στην άμεση και αδιάλειπτη επιτάχυνση που προσφέρουν οι δύο προηγμένοι ηλεκτρικοί της κινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 487 ίππους και ροπή των 860 Nm, η κορυφαία από κάθε σκοπιά Mustang Mach-Ε GT προσφέρει επιτάχυνση από τα 0 σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα.

Διαθέτοντας την extended range μπαταρία 88 kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα), η Mustang Mach-E GT επιτρέπει επίσης στους λάτρεις της οδήγησης να ασπαστούν την αμιγή ηλεκτροκίνηση με αυτοπεποίθηση, προσφέροντας αυτονομία έως και 490 km (WLTP)μέχρι την επόμενη φόρτιση, παρά τις πρωτοφανείς επιδόσεις που εξασφαλίζει στον οδηγό της. Εντυπωσιακή και απλή ως διαδικασία είναι και η φόρτιση της νέας Mustang Mach-E GT, καθώς σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο αυτονομία 99 km μέσα σε μόλις 10 περίπου λεπτά, ενώ η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει το 80% της φόρτισής της από SoC της τάξης του 10%, μέσα σε 45 λεπτά. Όπως είναι προφανές, το ηλεκτρικό «θηρίο» της Ford που μπορεί κανείς να δει από κοντά στο ειδικά διαμορφωμένο stage της εταιρείας στο «Golden Hall», δεν είναι ένα οποιοδήποτε EV, αλλά ένα αυτοκίνητο που αποδεικνύει τις πραγματικές δυνατότητες των αμιγώς ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης για μια άκρως απολαυστική και πολυεπίπεδη οδηγική εμπειρία.

H νέα Mustang Mach-E GT είναι διαθέσιμη για παραγγελία μέσω του Επίσημου Δικτύου Ford αλλά και online στην τιμή των 77.760€, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους ύψους 8.000€ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» Οι επισκέπτες του «Golden Hall» έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν την έκδοση Mustang Mach-E AWD, που διατίθεται για test-drive στον μωβ τομέα του χώρου στάθμευσης του εμπορικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το stage της Ford στο «Golden Hall», που έχει ως πρωταγωνιστή του τη νέα Mustang Mach-E GT, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Καθημερινές: 17:00-21:00

Σάββατο & Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα: 11:00 – 19:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό