20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ford Focus Speedster: Από τη Ρωσία με αγάπη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτοκίνητα όπως η McLaren Elva και οι Ferrari Monza SP1 & SP2 έχουν προκαλέσει εκ νέου ενδιαφέρον στον κόσμο για τα Speedster, αλλά προτού καλά-καλά φτάσουν στα χέρια των πελατών, υπήρχε ήδη ένα άλλο σύγχρονο Speedster, που κυκλοφορεί στους δρόμους της Ρωσίας.

Το Ford Focus Speedster που βλέπετε προσφέρεται από το “Ford Market” και φαίνεται να παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία στις αρχές του 2019. Βασίζεται στο Focus τελευταίας γενιάς και φαίνεται να είναι πολύ καλά κατασκευασμένο. Στην πραγματικότητα, μοιάζει σχεδόν με ένα ριζοσπαστικό πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα μπορούσε να σχεδιάσει η ίδια η Ford.

Οι εικόνες δείχνουν ότι η δημιουργία του Focus Speedster ήταν μια μακρά και επίπονη διαδικασία, που περιελάμβανε την απογύμνωση του αυτοκινήτου και στη συνέχεια την κοπή της οροφής του.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μόνο δύο καθίσματα bucket, ενώ το τιμόνι προέρχονται από Focus προηγούμενης γενιάς. Η προσθήκη αερανάρτησης σημαίνει ότι το ύψος μπορεί να μειωθεί όταν το αυτοκίνητο εμφανίζεται σε μια εκδήλωση ή ανυψώνεται όταν οδηγείται στο δρόμο.

Δε γνωρίζουμε τίποτα για τον κινητήρα, αλλά ό, τι κι αν είναι, είμαστε σίγουροι ότι η έλλειψη της οροφής κάνει το Focus διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό