28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ford Focus – Το πλέον απολαυστικό οδηγικά μοντέλο, με εύκολο τρόπο απόκτησης και σημαντικό όφελος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συμπλήρωση 25 ετών από τη δημιουργία του Focus από τη Ford συνέπεσε με την μεγαλύτερη αλλαγή, για να μην πούμε ανατροπή, στα όσα ξέραμε και κυρίως στα όσα θέλουμε από την αυτοκίνηση. Μέσα στο ρευστό περιβάλλον της αυτοκίνησης, έννοιες όπως «οδήγηση» και «απόλαυση» έχουν βρεθεί δυστυχώς σε Τρίτη και τέταρτη μοίρα, για να μην πούμε ότι έχουν εκλείψει εντελώς. Όλα αυτά όμως μέχρι να βρεθείτε στο κάθισμα οδηγού του Ford Focus, να πιάσετε το υπέροχο τιμόνι με την χοντρή στεφάνη και την μοναδική αίσθηση και να βγείτε για να οδηγήσετε σε αστικό περιβάλλον ή ακόμη καλύτερα, για να ταξιδέψετε.

Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα με το Ford Focus η εύλογη απορία  που σου δημιουργείται είναι ποιος είναι ο λόγος που, σχεδόν, όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές καινούριου αυτοκινήτου το πρώτο που σκέφτονται είναι ένα SUV. Οι μηχανικοί της Ford εξέλιξαν περαιτέρω το Focus και ο τρόπος που ταξιδεύει, στρίβει, συμπεριφέρεται, πραγματικά σε κάνει οδηγό, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Εκεί όμως που το Focus παίζει πραγματικά χωρίς αντίπαλο, ακόμη και από υψηλότερες και πολύ πιο ακριβές κατηγορίες, είναι στην οδική του συμπεριφορά.

Στρίβει κυριολεκτικά σαν τρένο, όπως θέλει ο οδηγός, διορθώνει σχεδόν από μόνο του την υπερβολή ακόμη και τον λάθος χειρισμό και σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις γίνει ένας εξαιρετικός οδηγός. Με το πλαίσιο να χρίζει ειδικής μνείας για την ακαμψία του, το τιμόνι να είναι άμεσο και άκρως πληροφοριακό και την ανάρτηση, αυτήν την ανάρτηση που από τη μία δεν «χτυπάει» σχεδόν σε καμία ανωμαλία και από την άλλη προσπαθείς ξανά και ξανά για να σου βγάλει κάτι το μεμπτό, μία άτσαλη αντίδραση και ποτέ δεν το καταφέρνεις, απλώς την ερωτεύεσαι και την σκέφτεσαι συνεχώς.

Eξίσου σημαντικό όμως με την συμπεριφορά του και με την απόλαυση που μπορεί και προσφέρει, είναι και το γεγονός πως μπορείτε να το αποκτήσετε με τον πλέον εύκολο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα με το προωθητικό πρόγραμμα Ford Easy παίρνετε  8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, προνομιακό επιτόκιο Ford Finance 2,99% και όφελος έως 6.300€ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων έως 30/06.
Το Ford Focus είναι διαθέσιμο με εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας EcoBoost Hybrid 48 volt που αποδίδουν 125 ή 155 ίππους και στην πλειονότητα των εκδόσεων δεν επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη τους με ετήσια τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα, διαθέτει τον ντίζελ EcoBlue των 1,5 λίτρων που αποδίδει 115 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο σασμάν οκτώ σχέσεων.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό