16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Floral mani: To nail art της Blake Lively που έχουν αγαπήσει οι celebrities

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 11 Μαΐου 2021, 16:20

 

Στις αρχές του Μαρτίου ο οίκος Simone Rocha παρουσίασε τη συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2021 και μας έδειξε παράλληλα το πιο ανοιξιάτικο nail art ντύνοντας τα νύχια των μοντέλων με μικροσκοπικά λουλούδια, άλλοτε σε διάφορα χρώματα και άλλοτε μόνο μαύρα για τους minimalists.

Τα floral σχέδια στα νύχια μπορούν να μας δώσουν μια extra νότα χαράς και να είναι η επιλογή μας για το επόμενο μανικιούρ! O καλός καιρός και η ανοιξιάτικη διάθεσή μας άλλωστε προδιαθέτουν να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας.

Το ίδιο φαίνεται να υποστηρίζει και η Blake Lively, η οποία αφέθηκε, στα έμπειρα χέρια της nail artist, Mei Kawajiri, η οποία με τη σειρά της δημιούργησε ένα μανικιούρ, ιδανικό να το υιοθετήσεις στις καθημερινές ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της nail artist στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερα αυτό το φανταστικό μανικιούρ.

 

 

Το floral manicure της Blake Lively δημιουργήθηκε με ένα βερνίκι νυχιών σε ροζ nude απόχρωση. Στη συνέχεια η Mei Kawajiri ζωγράφισε μικροσκοπικά λουλούδια (ανά δύο ή ένα σε κάθε νύχι) σε παστέλ αποχρώσεις όπως γαλάζιο και κίτρινο. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το abstract floral σχέδιο. Έκανε αυτό το μανικιούρ ακόμη πιο μοναδικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό