21.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Final Four – Ολυμπιακός: ‘Επιβάλλει’ dress code και στο Βελιγράδι, ζητάει από τους οπαδούς του να ντυθούν στα κόκκινα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
15.05.2022 | 11:13

Δεν πέφτει καρφίτσα στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τη Μονακό
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το Final Four του Βελιγραδίου και ζήτησε από τους οπαδούς του να έχουν όλοι μαζί τους κόκκινο μπλουζάκι προκειμένου να “ντύσουν” στα κόκκινα την Stark Arena.

Ηταν πριν από το Game 1 με την Μονακό για τα playoffs της EuroLeague όταν ο Ολυμπιακός “επέβαλλε” dress code, ζητώντας από τους οπαδούς του να φορέσουν όλοι κόκκινο μπλουζάκι, με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό και να εφαρμόζεται και στα άλλα δύο παιχνίδια. Τώρα, με το Final Four να πλησιάζει (19-21/5), οι “ερυθρόλευκοι” αποφάσισαν να ζητήσουν από τον κόσμο τους να κάνει το ίδιο και στο Βελιγράδι.

Με ένα post στο twitter, ο Ολυμπιακός ζήτησε από τους οπαδούς του να έχουν όλοι μαζί ένα κόκκινο μπλουζάκι ενόψει του ημιτελικού με την Αναντολού Εφές (19/5, 19:00) προκειμένου να κάνουν την Stark Arena να μοιάζει με το ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει υπολογισμών προβλέπεται να υπάρχουν τουλάχιστον 6.000 οπαδοί των “ερυθρόλευκων” στο γήπεδο, με αυτό το νούμερο να έχει αυξητικές τάσεις. Κοινώς, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το γήπεδο να είναι πράγματι “κόκκινο” και να θυμίζει το ΣΕΦ στον ημιτελικό με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

σχετικα αρθρα

Ο Ολυμπιακός “επιβάλλει” dresscode για τα ματς κόντρα στη Μονακό

Ολυμπιακός: Φαλ και Βεζένκοβ ζητούν από τον κόσμο να ντυθεί στα κόκκινα (και) στο Game 2 με την Μονακό

Ολυμπιακός – Final Four EuroLeague: Κοντά στα 6.000 εισιτήρια σε “ερυθρόλευκους” οπαδούς, με αυξητικές τάσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό