23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Fiat Professional Fiorino – Με σημαντικές αναβαθμίσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Fiat Fiorino, το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτου κατηγορίας, ανανεώνεται με ακόμα περισσότερα στοιχεία που κάνουν πιο αποδοτική και άνετη τη χρήση του. Η νέα εταιρική ταυτότητα της Fiat Professional πλέον εφαρμόζεται και στο νέο Fiorino, το οποίο διατίθεται με ένα εντυπωσιακό για την κατηγορία εξοπλισμό, χάρη και στην επιλογή του καινοτόμου πακέτου PACK TECNICO που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα mirroring, χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη αφής 7’’, επιλογή διαχωριστικού (σταθερό με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα), προστατευτική επένδυση χώρου φόρτωσης, αισθητήρες στάθμευσης και εφεδρικό τροχό κανονικών διαστάσεων.

Ο πλούσιος εξοπλισμός ενισχύει περαιτέρω τον ευέλικτο και αποδοτικό χαρακτήρα του Fiorino, που πλέον εφοδιάζεται με κινητήρα diesel 1.3MTJ προδιαγραφών Euro6.4 με απόδοση 95 ίππων και 200Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Η ισχύς του κινητήρα υποστηρίζει με άνεση τις υψηλές δυνατότητες μεταφοράς που προσφέρει αναλογικά με το μήκος του (3,96μ.) το μοντέλο, με όγκο χώρου φόρτωσης έως 2,8κ.μ. και 535 κιλά ωφέλιμο φορτίο. Παράλληλα, η διαχρονική εστίαση της FIAT Professional στις ανάγκες του επαγγελματία, οδήγησε στη δημιουργία ενός πληρέστατου πακέτου προνομίων που συνοδεύουν το Fiorino. Αυτό περιλαμβάνει:

Χρηματική έκπτωση 2.000 ευρώ

Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης

5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ.

5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας

Περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους που διαχρονικά προσφέρει η μάρκα μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών.

Τα παραπάνω προνόμια λειτουργούν και συνδυαστικά ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει πάντα το μέγιστο όφελος σύμφωνα με τις ανάγκες του.   Το νέο Fiorinο 1.3MTJ Euro6.4 είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες με τιμές από 20.440 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό