18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ferrari: Τον Σεπτέμβριο η παρουσίαση της Purosangue

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Ferrari θα παρουσιάσει το πρώτο της SUV, που το ονομάζει Purosangue, με το μοντέλο να προσφέρεται αρχικά με έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα.
Οι πωλήσεις της Purosangue θα περιοριστούν σε ποσοστό κάτω του 20% των συνολικών ετήσιων παραδόσεων, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει πως λιγότερο από ένα στα πέντε νέα αυτοκίνητα που θα παραδίδει η Ferrari στους πελάτες της από το 2023 θα είναι Purosangue. Η ιταλική εταιρία δεν χρησιμοποιεί τον όρο SUV για την Purosangue, λέγοντας πως το μοντέλο της “δεν μοιάζει με κανένα άλλο”.

Στόχος της ιταλικής εταιρίας είναι το μοντέλο να προσφέρει τους χώρους και την άνεση ενός SUV, όπως επίσης την εμπειρία οδήγησης, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου της Ferrari.
Θα κατασκευαστεί στη ευέλικτη προσθιο-κεντρομήχανη πλατφόρμα της εταιρίας, που μπορεί να φιλοξενήσει V6, V8 και V12 κινητήρες, με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τόσο πίσω κίνηση, όσο και τετρακίνηση, ενώ πάνω της μπορούν να κατασκευαστούν μοντέλα με 2 ή 4 καθίσματα.

Θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση, προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, ενώ μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με τρία σύνολα.

Στη βάση θα υπάρχει o νέος 2,9-λίτρων V6 twin-turbo plug-in υβριδικός της 296 GTB, θα ακολουθεί ο 4,0-λίτρων υβριδικός V8 της SF90 Stradale και τέλος θα υπάρχει και ένας V12 ατμοσφαιρικός απόδοσης 800 ίππων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό