26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ferrari – Παραγγέλνεις τώρα, παραλαμβάνεις το 2026!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έστω ότι ο τραπεζικός σου λογαριασμός μπορεί να υποστηρίξει την αγορά μίας ολοκαίνουριας Ferrari. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα καθώς ήδη φαντάζεσαι μία απαστράπτουσα 296 GTB στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης σου. Οραματίζεσαι τον εαυτό σου να μπαίνει μέσα, να κάθεται στο υπέροχο bucket καθίσματα και να ξυπνάει τον εξηλεκτρισμένο V6 που γεμίζει το γκαράζ με ήχους… Όλα αυτά όμως θα πρέπει να περιμένουν καθώς η Ferrari απλά δεν προλαβαίνει.
Σε συνέντευξη του ο επικεφαλής της ιταλικής εταιρίας, Benedetto Vigna, δήλωσε ότι η ζήτηση είναι τόσο υψηλή που η Ferrari έχει ήδη αρκετές παραγγελίες για να καλύψει την παραγωγή όχι μόνο του 2024, αλλά και του 2025! Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σήμερα να πας στην αντιπροσωπεία, να διαμορφώσεις την δική σου ολοκαίνουρια Ferrari και να καταθέσεις το τεράστιο ποσό που απαιτείται για την παραγγελία, το αυτοκίνητο των ονείρων σου δεν πρόκειται να περάσει στην παραγωγή πριν το 2026 και αυτό είναι μία αισιόδοξη πρόβλεψη. Ελπίζω λοιπόν όσο φουσκωμένος είναι ο τραπεζικός σου λογαριασμός για να μπορείς να αποκτήσεις μία Ferrari (και μπράβο σου), να διαθέτεις άλλη τόση υπομονή.

Εν τω μεταξύ, όπως καταλαβαίνεις, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για την ιταλική μάρκα. Οι παραδόσεις το 2023 μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουν φτάσει τα 10.418 αυτοκίνητα, μία επίδοση που αναπαριστά αύξηση της τάξης του 5.3% σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους και αυτό παρά το γεγονός ότι η Purosangue δεν έχει μπει ακόμα σε full ρυθμούς παραγωγής. Ακόμα και όταν συμβεί αυτό βέβαια, η παραγωγή της δεν πρόκειται να υπερβεί το 20% επί του συνόλου της ετήσιας παραγωγής της Ferrari ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το τρίμηνο που μας πέρασε, η εταιρία πούλησε για πρώτη φορά στην ιστορία της περισσότερα υβριδικά αυτοκίνητα απ’ ότι αμιγώς βενζινοκίνητα! Έτσι, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία πιστεύοντας ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους της όσον αφορά στα ποσοστά των τύπων των κινητήριων συνόλων (ηλεκτρικά, υβριδικά και βενζινοκίνητα), με την πρεμιέρα του πρώτο αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της να έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2025.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό