35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ferrari: Δεν μας ανησυχεί ο ρυθμός ανάπτυξης της Mercedes

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ferrari ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με στόχο τη κορυφή αλλά για ακόμη μια χρονιά δεν τα κατάφερε, με την Red Bull να κατακτά και τα δύο φετινά πρωταθλήματα.
Με την ιταλική ομάδα πλέον σε ορισμένους αγώνες να λογίζεται τρίτη δύναμη, πίσω από την Red Bull και Mercedes, ο Mattia Binotto δηλώνει πως δεν ανησυχεί για την πρόοδο της Mercedes, λέγοντας πως η Ferrari έχει σταματήσει εδώ και καιρό την ανάπτυξη του φετινού μονοθεσίου, εστιάζοντας στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς.

Ο Binotto είπε:
Η Mercedes επιστρέφει σωστά καθώς έχουν εξελίξει το αυτοκίνητο περισσότερο από εμάς. Γνωρίζουμε πως έχουμε σταματήσαμε πολύ νωρίς την ανάπτυξη του φετινού μονοθεσίου για να επικεντρωθούμε στο 2023. Επομένως, δεν με απασχολεί πολύ ο ρυθμός εξέλιξης της Mercedes γιατί ξέρω πότε σταματήσαμε να εξελίσσουμε εμείς το δικό μας.
Η Ferrari έχει να κερδίσει ένα φετινό GP από το Αυστριακό GP τον περασμένο Ιούλιο, με την Red Bull από τότε να έχει κερδίσει όλα τα GP.
Σίγουρα αν κοιτάξω τους τελευταίους αγώνες δεν ήταν πάντα υπέροχοι, αλλά στη Σιγκαπούρη νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Η Ιαπωνία ήταν στο βρεγμένο και εμείς δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι, αλλά δεν ήταν ένα δράμα και σίγουρα όχι στις κατατακτήριες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ώστιν, νομίζω ότι στις κατατακτήριες ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά όχι τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα περιμέναμε στον αγώνα.
Στο Μεξικό ήταν πολύ χειρότερα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τάση επειδή στη Σιγκαπούρη είμασταν ανταγωνιστικοί, στην Ιαπωνία όχι τόσο κακοί και στις ΗΠΑ είμασταν καλοί στις κατατακτήριες.
Το καθήκον μας είναι πρώτα να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τι συμβαίνει και ποια ήταν τα κύρια ζητήματα στο Μεξικό και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε ανταγωνιστικοί τουλάχιστον για τους δύο τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του GP στο Σάο Πάολο. Οπότε ελπίζουμε σίγουρα να είμαστε εκεί και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
πρόσθεσε ο Binotto.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό