18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Fancy flats: Τα luxury ίσια παπούτσια που θα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ίσια παπούτσια έχουν αναβαθμιστεί και τα η τάση των fancy flats είναι η απόδειξη ότι το στυλ δεν χρειάζεται πάντα ψηλοτάκουνα.

Ένας από τα μεγαλύτερα fashion debates ήταν το flats ή ψηλοτάκουνα. Και οι δύο κατηγορίες είχαν πίστες ακολούθους, που είτε ακολουθούσαν είτε σιχαινοντουσαν τη σχολή Carrie Bradshaw, aka τακούνια και στο τρέξιμο. Μετά την καραντίνα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν και για τις πιο φανατικές υποστηρίκτριες των high heels, που είδαν την άνεση με άλλο μάτι και έβαλαν στη ζωή τους τα flat παπούτσια. Την άνοιξη του 2023 τα ίσια παπούτσια θα είναι πιο relevant από ποτέ με όλους τους κορυφαίους οίκους να έχουν λανσάρει νέα σχέδια σε fancy flats.

https://www.instagram.com/p/CnSLaCOrwmM

Fancy flats λέμε εκείνα τα παπούτσια που έχουν ναι μεν το προτέρημα να είναι ίσια και απόλυτα άνετα, αλλά διαθέτουν ταυτόχρονα μοναδικό στυλ και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τα κάνουν κατάλληλα ακόμη και για τις βραδινές μας εξόδους. Παρακάτω έχουμε τα τέσσερα κορυφαία styles που θα φορέσουμε το 2023.

Τα τέσσερα στυλ παλτό που θα αντικαταστήσουν το κλασικό σου μαύρο

Fancy flats: Το στυλ που εγγυάται άνεση και λάμψη all day long.

Ballet flats

Η κλασική μπαλαρίνα αναβαθμίζεται και παίρνει το πιο glam ύφος της. Με μικρά ή μεγαλύτερα embellishments και εντυπωσιακά υφάσματα σε έντονα χρώματα μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε βραδινές εξόδους.

Mary janes

Οι Γαλλίδες φοράνε διαχρονικά το συγκεκριμένο στυλ. Αλλά μέσα στο 2022 τα flats με μπαρέτα έκαναν μια μεγάλη επιστροφή και έγιναν το αγαπημένο παπούτσι των fashion girls.

Mules

Μπορούν να φορεθούν και το χειμώνα. Ειδικά η luxury εκδοχή της Gucci με την επένδυση σε γούνα είναι η καλύτερη επιλογή, αν θες να επενδύσεις στη διαχρονική πολυτέλεια.

Loafers

Στα loafers υπάρχουν πολλές διαφορετικές εναλλακτικές για κάθε στυλ. Με άγραφα, λουστρινι, chunky πάτο ή και metallic ποιότητες, τα loafers είναι η must επιλογή του χειμώνα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό