29.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

«Family Pride» μετά το Euro Pride της Θεσσαλονίκης – «Γιορτή για την ελληνική οικογένεια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την πολύχρωμη γιορτή του Euro Pride στη Θεσσαλονίκη, μια άλλη γιορτή, αυτή τη φορά η γιορτή της ελληνικής οικογένειας, έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Μέσω Facebook απευθύνεται κάλεσμα από τις Ελληνίδες μάνες για το «Family Pride» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρεται στην αφίσα της διοργάνωσης «μετά τη Σερβία και τη Βουλγαρία, τώρα και στην Ελλάδα, οι Ελληνίδες μάνες σας καλούν στον Λευκό Πύργο».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ιστοσελίδα, το «Family Pride» είναι «η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου.

1ο Pride Family, η μέρα της οικογένειας! Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας… Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση!

Βασικά μηνύματα του Pride Family:

Δημογραφικό πρόβλημα

Η ιδέα της Οικογένειας να ξανά γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.

Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Ιουλίου στον Λευκό Πύργο, ενώ την ίδια ημέρα η συγκέντρωση της Αθήνας θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο, όπου η πορεία θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό