22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

F1 – Ο Πέρεζ προσπαθεί να κατευνάσει τους Μεξικανούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο οδηγός της Red Bull Racing ζήτησε από τους συμπατριώτες του να υποστηρίξουν όλη την ομάδα του.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την υποδοχή που θα έχει ο Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Μεξικού, που αποτελεί τον δέκατο-ένατο γύρο της σεζόν στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Μετά τα γιουχαϊσματα από τους Μεξικανούς θεατές κάτω από το βάθρο του αγώνα στο Circuit of the Americas και το γενικότερο αρνητισμό που προκάλεσε η περυσινή στάση του Ολλανδού έναντι του Σέρχιο Πέρεζ στο Grand Prix Βραζιλίας, όταν αρνήθηκε να του παραχωρήσει μία ανούσια για τον ίδιο θέση.

Δεν είναι τυχαία πως η Red Bull Racing επιστράτευσε και σωματοφύλακες αυτές τις ημέρες, που είναι σκιά του παγκόσμιου πρωταθλητή – για παν ενδεχόμενο.

𝑭𝒓𝒊𝒅𝒂𝒚 😎 Rise and shine, Team 👋 #MexicoGP pic.twitter.com/Dp7V0YiScu

— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) October 27, 2023

Στην επίσημη προεπισκόπηση της αυστριακής ομάδας για τον αγώνα στο Autodromo Hermanos Rodriguez, ο Πέρεζ αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό μέρος όσο και στο κοινό. Προτρέποντας τους συμπατριώτες του να φωνάζουν υπέρ… όλων των μελών της ομάδας του.

Ο Μεξικανός είπε: «Το αγωνιστικό τριήμερο στο Μεξικό είναι το πιο σημαντικό της σεζόν για μένα και ανυπομονώ για τον εντός έδρας αγώνα μου. Η υποστήριξη πως είχα στο Austin ήταν μία τρέλα, άρα δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι θα γίνει στο Μεξικό. Θα είναι πολύ ξεχωριστά. Έχουμε κάνει μερικά πολύ θετικά βήματα με το μονοθέσιο αλλά δεν κατάφερα να δείξω όλη την πρόοδο μας το προηγούμενο αγωνιστικό τριήμερο, γιατί ακολουθήσαμε λάθος κατεύθυνση στο set-up. Είμαι αισιόδοξος πως σε αυτό τον αγώνα ξέρουμε την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε ώστε να δείξουμε την πρόοδο μας. Έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δούμε σχετικά με το μονοθέσιο αλλά λογικά θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Θέλω όλο το Μεξικό να υποστηρίζει όλα τα μέλη της Oracle Red Bull Racing, όχι μόνο εμένα».

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool/



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό