20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

F1: Η McLaren αποκάλυψε το νέο livery για τους δύο επόμενους αγώνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραμονές του Grand Prix της Σιγκαπούρης, η McLaren παρουσίασε σήμερα το ειδικό livery που θα φέρουν τα μονοθέσια των Lando Norris και Daniel Ricciardo για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, καθώς και για το GP της Ιαπωνίας.

Η MCL36 θα διαθέτει νέον ροζ στοιχεία και κυβερνοπάνκ γραφικά στο κάλυμμα του κινητήρα, που συνδυάζονται με τα παραδοσιακά πορτοκαλί παπάγια χρώματα, και σίγουρα θα ξεχωρίζουν υπό το φως των προβολέων της πίστας στη Marina Bay της Σιγκαπούρης. Με αυτόν τον τρόπο, η βρετανική ομάδα προαναγγέλλει την επιστροφή της F1 στην Ασία για πρώτη φορά από το 2019.
Τα χρώματα αποτελούν μέρος της καμπάνιας “Future Mode” των δυο βασικών χορηγών της βρετανικής ομάδας OKX και cryptocurrency exchange, με τις αγωνιστικές στολές των δύο οδηγών να φέρουν και αυτές τα νέα χρώματα για τα Σαββατοκύριακα της Σιγκαπούρης και της Suzuka.

Ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown, δήλωσε πολύ χαρούμενος για την συνεργασία αυτή, τονίζοντας:
Η McLaren και η OKX συνεργάζονται με στόχο να σπάσουν τα όρια και μέσα από αυτή την καμπάνια μας δίνεται η καλύτερη ευκαιρία να πρεσβεύουμε τις αρχές μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι απίστευτο που επιστρέφουμε στους αγώνες της Σιγκαπούρης και Ιαπωνίας και αυτά τα circuit είναι το κατάλληλο φόντο για γιορτάσουμε μια τόσο σημαντικά συνεργασία. Ειδικά με ένα τόσο τολμηρό και έντονο livery.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό