31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Eurovision 2024 Backstage: Ξεσήκωσε το κοινό & στα παρασκήνια η Κύπρια εκπρόσωπος Silia Kapsis!

Ειδήσεις Ελλάδα

Eurovision 2024: Το τραγούδι Liar που ερμήνευσε on stage η Silia Kapsis με τα χρώματα της Κύπρου κατάφερε να ξεσηκώσει όχι μόνο τους θεατές στο Malmo Arena αλλά και στα παρασκήνια! 

Την ώρα που η 17χρονη ερμηνεύτρια έδινε on stage τον καλύτερό της εαυτό, οι σημαίες της Κύπρου κυμάτιζαν στο press room με τους Κύπριους διαπιστευμένους eurofan και δημοσιογράφους να τραγουδούν στους ρυθμούς του τραγουδιού που έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με την Κύπρο.

Eurovision 2024 Τελικός – Κύπρος: Υπέροχη η Silia Kapsis – Μοναδική η εμφάνισή της

Η Silia Kapsis έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως ήταν όνειρο ζωής για την ίδια να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision και παρ’ όλο που μέχρι την περασμένη Τρίτη (7/5) είχε αγωνία για το αν θα κατάφερνε να περάσει στον μεγάλο τελικό, τελικά τα πήγε μία χαρά παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για να ζήσει μέχρι το τέλος το όνειρό της.

Τώρα μένει να δούμε αν κέρδισε και τις καρδιές των Ευρωπαίων για τη θέση που θα της δώσουν στην τελική κατάταξη, αν και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις έτσι και αλλιώς. Και σίγουρα, όταν θα δείτε παρακάτω το βίντεο με το τι γινόταν στα παρασκήνια την ώρα της εμφάνισής της on stage στο Malmo Arena, τότε έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει και την Ευρώπη!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Τόσα χρόνια πάμε στη Eurovision, ομολογουμένως πρώτη φορά βγάζουμε φωτογραφίες με τόση λεπτομέρεια. Το λες κaι εντυπωσιακό. Ευχαριστούμε TCL 40 NXTPAPER!

Διαβάστε περισσότερα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό