17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Eurovision 2021: Στεφανία Λυμπερακάκη: Οι ευχές από τον Ρουβά και τον Αργυρό και το μεγάλο της άγχος

Ειδήσεις Ελλάδα

Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη φέτος εκπροσωπεί στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό την Ελλάδα με το τραγούδι Last Dance και μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τις προετοιμασίες της αλλά και για τους ανθρώπους που τη στηρίζουν. 

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την τηλεοπτική της εμφάνιση στο Your Face Sounds Familiar, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα συμμετέχω στο επόμενο YFSF γιατί θα κάνουν αφιέρωμα στη Eurovision».

Η ίδια μίλησε και για τις πρόβες που κάνει ενόψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού: «Κάθε μέρα κάνω πρόβες με τον Φωκά και όλα πάνε καλά αλλά το άγχος μου είναι με τα τακούνια που πρέπει να φοράω. Νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα φορώντας τακούνια».

Επίσης πρόσθεσε: «Νιώθω τέλεια που ο διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει στην Ολλανδία».

Όσο για τις συμμετοχές που θέλει στον τελικό, η Στεφανία είπε: «Έχω ξεχωρίσει το τραγούδι της Ισπανίας και της Κύπρου βεβαίως». Και πρόσθεσε: «Στον φετινό διαγωνισμό θα υπάρχει λίγος κόσμος».

Η Στεφανία επίσης αποκάλυψε και τους Έλληνες καλλιτέχνες που της έχουν στείλει ευχές και δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στο πρόσωπό της: «Μου έχουν στείλει ευχές για καλή επιτυχία η Τάμτα, η Καλομοίρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Στεφανία Λυμπερακάκη:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό