13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Europa League: Τα πανηγύρια της Βιγιαρεάλ του… θαυματουργού Έμερι! (Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Europa League: Η Βιγιαρεάλ «έσπασε» το Αγγλικό… κατεστημένο στους Ευρωπαϊκούς τελικούς και το χάρηκε με την ψυχή της-Ο εντυπωσιακός απολογισμός του Έμερι!

Σταθερή, συνεπής, εξαιρετική στο χορτάρι απέναντι σε όλους τους αντιπάλους! Η Βιγιαρεάλ είναι δίκαια στον τελικό του Europa League και θέλει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ολοκληρώσει το θαύμα της!

Το «κίτρινο» υποβρύχιο έκλεισε θέση για το Γκντανσκ μετά το 0-0 στο «Εμιρέιτς» του Λονδίνου. Αφήνοντας την Άρσεναλ χωρίς τρόπαιο και στην 9η θέση της βαθμολογίας της Premier League. Κυρίως, όμως, «σπάζοντας» την τετράδα Ευρωπαϊκών τελικών σε Champions League και Europa League!

Οι Ισπανοί είναι ο μόνος μη Αγγλικός σύλλογος στους φετινούς τελικούς. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πανηγύρισε με την ψυχή της την πρόκριση που πήρε στο Λονδίνο!

Οι παίκτες του «κίτρινου υποβρύχιου» έγιναν ένα… κουβάρι με το που έληξε το ματς και δεν έκρυβαν την χαρά τους. Παράλληλα, σήκωσαν ένα πανό που έγραφε στα Ισπανικά «τα λέμε στην Πολωνία»!

ΤΟ… ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΜΕΡΙ!

Η Βιγιαρεάλ αυτή είναι δημιούργημα του Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε… εκδίκηση απ’ την Άρσεναλ (υπήρξε τεχνικός της). Την μόνη ομάδα δηλαδή, με την οποία έχει χάσει τελικό του Europa League!

Ο προπονητής του Ισπανικού συλλόγου έχει μια εντυπωσιακή επίδοση. Στην καριέρα του έχει προπονήσει ομάδες που μετείχαν στο Europa League, εννιά φορές. Απ’ αυτές τις εννιά, τις πέντε έφτασε στον τελικό! Κάλλιστα λοιπόν το Europa League μπορεί να ονομαστεί και Έμερι League!

Συγκεκριμένα, το 2014, το 2015 και το 2016, είχε τις σερί κατακτήσεις του τροπαίου με τη Σεβίλλη. Τρία χρόνια μετά (2019) πήγε στον τελικό αλλά έχασε, όντας τεχνικός της Άρσεναλ. Πλέον, ως προπονητής της Βιγιαρεάλ, περιμένει τον πέμπτο του τελικό και την τέταρτη κατάκτησή του!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό