25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Eurocup-3: Τρομακτικό ατύχημα στην πίστα του Zanvoort

Ειδήσεις Ελλάδα

Θεαματικό, πολύ τρομακτικό, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς ήταν το ατύχημα ανάμεσα σε δύο οδηγούς του κυπέλλου Eurocup-3, που έγινε στην πίστα Zanvoort στην Ολλανδία . Ο Michael Woohyun Shin είχε επαφή με τον Alexander Abkhazava σε ένα από τα ανηφορικά κομμάτια της πίστας.Μετά ανατροπές και χτυπήματα στις μπαριέρες το μονοθέσιο του Shin καταστράφηκε και το προσωπικό ασφαλείας της πίστας έτρεξε να τον ελευθερώσει από το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Thanks to the fantastic safety advancements in motorsport and the efforts of the entire Eurocup-3 family, crashes like yesterday’s are just a scare 🙏🏻.

Here are Michael Shin’s thoughts after the crash. And what’s more, he plans to race today! 💪🏻 pic.twitter.com/5OPl6WZIju

— EuroCup-3 (@Eurocup_3) July 14, 2024

Όπως μπορείτε να δείτε και στο , που δημοσίευσε η ομάδα του Shin στο X (πρώην Twitter) η ταχύτητα ήταν αρκετά μεγάλη. Ευτυχώς, όμως, χάρη στα υψηλά στάνταρ ασφάλειας που έχουν τα αυτοκίνητα τύπου Formula 3 της σειράς, ο Shin βγήκε από το μονοθέσιο χωρίς γρατζουνιά.

Το έπαθλο Eurocup-3

Το Eurocup-3 είναι ένα κύπελλο αγώνων αυτοκινήτου (τύπου Formula), που διεξάγεται σε όλη την Ευρώπη. Το πρωτάθλημα δημιουργήθηκε το 2023 ως εναλλακτική λύση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Formula 3 και το πρωτάθλημα Euroformula Open, όταν το τελευταίο δεν συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές.Οι ομάδες χρησιμοποιούν όλες το ίδιο πλαίσιο Tatuus F3 T-318 της F3, αλλά με διαφορετικά αεροδυναμικά βοηθήματα. Όλοι χρησιμοποιούν επίσης τον κινητήρα Alfa Romeo -Autotecnica των 270 ίππων και ελαστικά Hankook .



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό