25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

EURO 2024 – Πού θα δείτε τα παιχνίδια δίχως αύριο του 5ου και 6ου ομίλου [s]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δράση και η αγωνία στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιχνίδια του Σαββάτου (22/06) σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Το μενού ξεκινάει με το παιχνίδι ανάμεσα στην Γεωργία και την Τσεχία για την 2η «στροφή», με τις δύο στροφές να αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε αυτή τη διοργάνωση προκειμένου να μείνουν «ζωντανές» και στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Γεωργία γνώρισε με 3-1 την ήττα στην πρεμιέρα από την Τουρκία, ενώ από την πλευρά της η Τσεχία υπέστη την ανατροπή με 2-1 από την Πορτογαλία. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται τρεις ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 19:00 στο «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ, εκεί όπου Τουρκία και Πορτογαλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή του 5ου ομίλου. Μετά την μεγάλη ανατροπή επί της Τσεχίας, η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναζητήσει το 2/2 με το οποίο θα καπαρώσει την απευθείας πρόκριση στα νοκ-άουτ του τουρνουά, όμως το ίδιο θα επιχειρήσει και η Τουρκία του παιδιού – θαύματος Αρντά Γκιουλέρ θέλοντας να δώσει συνέχεια μετά τη θετική πρεμιέρα κόντρα στην Γεωργία.

Η αγωνιστική ημέρα του Σαββάτου (22/06) ολοκληρώνεται το βράδυ και συγκεκριμένα στις 22:00 όταν και είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ρουμανία για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες που εξέπληξαν στην πρεμιέρα για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία το Βέλγιο υπέστη ήττα σοκ από την Σλοβακία με 1-0 μπαίνοντας σε περιπέτειες, ενώ από την άλλη, σε… θέση ισχύος βρίσκεται η Ρουμανία μετά την εκκωφαντική εκκίνηση με 3-0 εις βάρος της Ουκρανίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (22/06)

16:00 Γεωργία – Τσεχία / ΕΡΤ119:00 Τουρκία – Πορτογαλία / ΕΡΤ122:00 Βέλγιο – Ρουμανία / ΕΡΤ1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό