30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Euro 2024: Ούγγρος οπαδός έγινε viral εξαιτίας ενός… τηλεκοντρόλ [s]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εικόνα της Εθνικής Ουγγαρίας στην πρεμιέρα της στο φετινό Euro 2024 κόντρα στην Ελβετία ήταν απογοητευτική. Οι Ούγγροι προκρίθηκαν πρώτοι και αήττητοι από τα προκριματικά σε όμιλο με Σερβία, Μαυροβούνιο, Λιθουανία και Βουλγαρία και βρέθηκαν στο τρίτο σερί Euro της ιστορίας τους και πέμπτο συνολικά.

Ωστόσο, η πρεμιέρα της κόντρα στην πιο έμπειρη από τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων Ελβετία ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική. Οι Ελβετοί «σφυροκοπούσαν» ανελέητα τους Ούγγρους, πέτυχαν τρία γκολ και πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με 3-1 που τους «ξεκλειδώνει» τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση (φάση των «16»).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδήγησε και έναν Ούγγρο οπαδό της Εθνικής του ομάδας, να «καρφώσει» το τηλεκοντρόλ στην τηλεόρασή του. Προφανώς, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και τη στεναχώρια του από ένα τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα και «ξέσπασε» στο τηλεκοντρόλ του.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο συγκεκριμένος οπαδός έγινε Viral, η εικόνα με το καρφωμένο τηλεκοντρόλ στη τηλεόραση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες των Social Media τον «αποθέωσαν».

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε πως το επόμενο παιχνίδι της Ουγγαρίας στο EURO 2024 είναι την Τετάρτη 19/6 στις 19:00 κόντρα στην οικοδέσποινα και φαβορί του πρώτου ομίλου Γερμανία, ενώ την Κυριακή 23/6 στις 22:00 αντιμετωπίζει τη Σκωτία για να δούμε τελικά αν η παρέα του Ντομινίκ Σομποσλάι θα καταφέρει να προκριθεί στις 16 καλύτερες χώρες της Ευρώπης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό