29.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Euro 2024: Ξεκινούν οι νοκ-άουτ «μάχες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από το τριήμερο ξεκούρασης που ακολούθησε την φάση των ομίλων, ξεκινά απόψε η νοκ άουτ φάση του Euro2024, με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, που έχουν ξεκάθαρα φαβορί αλλά και πολύ δυνατά αουτσάιντερ.

Στις 19:00 στο Βερολίνο η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ιταλία, την κάτοχο του τροπαίου, με τον προπονητή της σκουάντρα ατζούρα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, να υπογραμμίζει ενόψει του παιχνιδιού πως «τα παιδιά έκαναν κάτι εξαιρετικό, ιδιαίτερα από πνευματικής άποψης. Πρέπει να τους συγχαρούμε, αλλά έχουμε και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Μερικές φορές τα λάθη που κάνουν, είναι αποτέλεσμα υπερβολικής επιθυμίας».

Οι Ιταλοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Ρικάρντο Καλαφιόρι ενώ οι Ελβετοί στον Σίλβαν Βίντμερ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ελβετία: Ζόμερ, Σαρ, Ακάνζι, Ροντρίγκεζ, Στεργίου, Τζάκα, Φρόιλερ, Έμπισερ, Εντόι, Βάργκας, Εμπολό.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Νταρμιάν, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Ντι Λορέντσο, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Κριστάντε, Ντιμάρκο, Κιέζα, Σκαμάκα.

Από κει και πέρα, στις 22:00 στο Ντόρντμουντ η οικοδέσποινα Γερμανία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Δανία που προκρίθηκε στα νοκ άουτ με τρεις ισοπαλίες! «Υπάρχει ένα ιδιαίτερο πνεύμα σε αυτή την ομάδα και πρέπει να το διατηρήσουμε, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία. Ο νόμος ενός τουρνουά είναι ότι οι αντίπαλοι τείνουν να γίνονται καλύτεροι όσο προχωράς» τόνισε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τον αγώνα που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζόναθαν Τα.

Από την άλλη η Δανία δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Μόρτεν Χιούλμαντ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Μίτελσταντ, Άντριχ, Κρόος, Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς, Χάβερτς.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεργκααρντ, Κρίστενσεν, Κρίστιανσεν, Νόγκααρντ, Ερικσεν, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι, Χόιλουντ, Πόουλσεν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό