25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Euro 2024 – Ηλικιωμένος ανεμίζει τουρκική σημαία, για αντάλλαγμα δίνει καραμέλα [s]

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν υπάρχει μια χώρα η οποία έχει κεντρίσει τις εντυπώσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, τότε αυτή είναι η Τουρκία που δεν περνά απαρατήρητη.

Οι γείτονες είχαν μια επική πρεμιέρα στο Euro 2024 με την δραματική νίκη με 3-1 επί της Γεωργίας και εν συνεχεία γνώρισαν την βαριά ήττα με 0-3 από την Πορτογαλία. Παρόλα αυτά, κρατούν την τύχη στα χέρια τους αφού καλούνται απλά να μην ηττηθούν στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων με αντίπαλο την Τσεχία προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του τουρνουά.

Παρόλα αυτά, το κλίμα δεν δείχνει να είναι το καλύτερο δυνατό στις τάξεις της ομάδας αφού ο προπονητής και το «παιδί – θαύμα», Αρντά Γκιουλέρ φαίνεται πως είχαν μια αψιμαχία. Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι Τούρκοι φίλαθλοι απολαμβάνουν την μέχρι στιγμής πορεία και παρουσία της χώρας τους στο Ευρωπαϊκό και το αποδεικνύουν περίτρανα με τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει τις πορείες τους στους δρόμους της Γερμανίας.

Ένα αξιοσημείωτο έλαβε χώρα με… συμπρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο Γερμανό, με τον οποίο οι φίλοι της Τουρκίας μοιράστηκαν την χαρά τους. Ένας από αυτούς έδωσε ένα σημαιάκι στον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς από το παράθυρο του σπιτιού του να του δώσει ως… αντάλλαγμα μια καραμέλα. Εν τέλει την έδωσε σε έναν άλλον φίλαθλο και ξεκίνησε να ανεμίζει το τουρκικό σημαιάκι προκαλώντας τον ενθουσιασμό των Τούρκων που έκαναν πορεία, με τον ίδιο να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό