23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Euro 2024, Δανία – Αγγλία: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ειδήσεις Ελλάδα

EURO 2024

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
20.06.2024 | 18:01

England’s Jude Bellingham waves to the crowd after a win over Serbia in a Group C match between Serbia and England at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AP

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Κάσπερ Χιούλμαντ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την αναμέτρηση της Δανίας με την Αγγλία στη Στουτγκάρδη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024.

Δανία και Αγγλία μονομαχούν (19:00, ΕΡΤ1 και Live SPORT24) σε μια κρίσιμη μάχη για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Euro 2024 στο Deutsche Bank Park της Στουτγκάρδης. Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξαν οι δύο προπονητές.

Η ενδεκαδά της Δανίας: Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεγκαρντ, Κρίστενσεν, Μέλε, Κρίστιανσεν, Χοίμπιεργκ, Χιούλμαντ, Έρικσεν, Βιντ, Χόιλουντ.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιερ, Άρνολντ, Ράις, Φόντεν, Σακά, Μπέλιγχαμ, Κέιν.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό