28.4 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

EURO 2024, Αγγλία – Σλοβενία: Βασικοί Σπόραρ και Τσέριν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι επιλογές των Σάουθγκεϊτ και Κεκ για την αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σλοβενία για τον 3ο Όμιλο του EURO 2024. Βασικοί Σπόραρ και Τσέριν, στον πάγκο ο Βέρμπιτς.

Με δυο «Έλληνες» θα αγωνιστεί η Σλοβενία στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Αγγλία για τον 3ο Όμιλο του EURO 2024. Για την ομάδα του Ματίας Κεκ ο μέσος του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν θα αγωνιστεί στο κέντρο, ενώ ο Άντραζ Σπόραρ θα είναι παρτενέρ του Σέσκο στη γραμμή κρούσης. Στον πάγκο βρίσκεται ο τρίτος «πράσινος», Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Οι Άγγλοι είναι στην κορυφή του Ομίλου με 4 βαθμούς, οι Δανοί υπερτερούν της Σλοβενίας στην ισοβαθμία στους δυο βαθμούς, ενώ έναν πόντο έχουν οι Σέρβοι.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ, Ράις, Γκάλαχερ, Μπέλιγχαμ, Σακά, Κέιν, Φόντεν.

Οι αναπληρωματικοί του Σαουθγκέιτ: Ράμσντεϊλ, Χέντερσον, Σο, Άρνολντ, Ντανκ, Κονσά, Γκόρντον, Τόνεϊ, Γουότκινς, Εζέ, Μπόουεν, Γκόμες, Μέινου, Γουόρτον, Πάλμερ.

Conor Gallagher starts for England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿#EURO2024 | #ENGSVN pic.twitter.com/MUuU7XtwtD

— UEFA EURO 2024 (@EURO2024) June 25, 2024

Η ενδεκάδα της Σλοβενίας: Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Έλσνικ, Τσέριν, Μλάκαρ, Σπόραρ, Σέσκο.

Οι αναπληρωματικοί του Κεκ: Μπέλετς, Βέκιτς, Μπάλκοβετς, Μπλάζιτς, Λόβριτς, Στάνκοβιτς, Βέρμπιτς, Κούρτιτς, Χόρβατ, Μπρέκαλο, Βιπότνικ, Τσέλαρ, Ζουγκέλι, Ίλιτσιτς, Ζελίκοβιτς.

🇸🇮 Slovenia’s starting XI…#EURO2024 | #ENGSVN pic.twitter.com/9IwJSv3kBp

— UEFA EURO 2024 (@EURO2024) June 25, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό