16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

eSports: Στους τελικούς του Πρωταθλήματος PES η ΑΕΚ (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Σπουδαία πρόκριση σημείωσε η ΑΕΚ που με δύο νίκες επί της Intrepid Fox πέρασε στους Τελικούς του Πρωταθλήματος PES HFP!

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής: 

Η “Ένωση” επιβλήθηκε με 2-1 και 3-2 των “αλεπούδων” και με 2-0 στις νίκες προκρίθηκε στους Τελικούς με στόχο την κατάκτηση του 1ου τίτλου στο PES στην ιστορία της ομάδας.

Αντίπαλος εκεί θα είναι ο Παναθηναϊκός, με τους αγώνες να διεξάγοντας στις 4 Mαΐου και τον τίτλο να κρίνεται και πάλι σε Best of 3 σειρά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 12′ με τον Σπύρου να τελειώνει πανέμορφα τη φάση, μετά από ασίστ του Yalman. Η Intrepid απάντησε αμέσως ισοφαρίζοντας με εντυπωσιακό ψαλιδάκι σε 1-1, το οποίο προήλθε από κόρνερ μετά από λάθος του τερματοφύλακα. Στο 44′ η ΑΕΚ έχασε σημαντική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ είπε “όχι”.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ απείλησε, έχοντας πάντα τη σιγουριά της αμυντικής γραμμής που δεν άφηνε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα. Ωστόσο, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με το ματς να οδηγείται στην παράταση. ΕΚεί, στο 96′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, αλλά στο 99′ αποκαταστάθηκε η τάξη. Μετά από κόντρες, επωφελήθηκε ο Σπύρου που από κοντά έκανε το 2-1, το οποίο έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Νιέρης ήταν αυτός που μπήκε… φουριόζος. Ο επιθετικός της ΑΕΚ με ένα εντυπωσιακό “2×2” έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ με 2-0. Ο Τζιρίμης στο 20′ πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση, ωστόσο οι “αλεπούδες” έφεραν το ματς στα ίσια με γκολ στο 30′ και το 32′. Αυτός που έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Yalman στο β’ μέρος, και συγκεκριμένα στο 52′, καθώς από δύσκολη θέση “εκτέλεσε” τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3-2!

Intrepid Fox – AEK 1-2Σκόρερς: Σπύρου (2).ΑΕΚ (Πάτσης): Τζιρίμης, Αθανασιάδης, Γκεμιτζόγλου, Σεμερτζίδης, Γλετζάκος, Λαγκώνης, Πάτσης, Kaffke, Κεφαλίδης, Yalman, Σπύρου.

ΑΕΚ – Intrepid Fox 3-2Σκόρερς: Νιέρης (2), Yalman.ΑΕΚ (Πάτσης): Τζιρίμης, Αθανασιάδης, Γκεμιτζόγλου, Σεμερτζίδης, Γλετζάκος, Λαγκώνης, Πάτσης, Kaffke, Yalman, Σπύρου, Νιέρης.

44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό