23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

eSports: «Λύγισε» η ΑΕΚ – 02/04 17:16 : aek365

Ειδήσεις Ελλάδα

Άτυχη στάθηκε για ακόμα μία φορά η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ, που ήρθε ισόπαλη 0-0 με το Heraklion για την 2η αγωνιστική των ePLAYOFF2020 που διοργανώνουν η VGL με τα κανάλια NOVASPORTS, ενώ γνώρισε και την ήττα με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Στο πρώτο παιχνίδι, η “Ένωση” ήταν κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα. Στο 11′ και το 28′ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά ο Σαμανίδης δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκίπερ. Η ΑΕΚ κρατούσε τη μπάλα συνεχώς, όμως καθε επιθετική της προσπάθειας σταματούσε στον MVP του αγώνα, τον τερματοφύλακα των “ασπρόμαυρων”. Στο 73′ ο Κάρτσος εκτέλεσε απευθείας φάουλ που σταμάτησε ο γκολκίπερ των Κρητικών, ενώ ο Βλαχογιάννης στο 83′ έκανε μία προσπάθεια που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο παιχνίδι, οι Κύπριοι είχαν το πάνω χέρι, όμως η άμυνα της ΑΕΚ λειτουργούσε εξαιρετικά. Στο 28′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τη μπάλα να περνάει άουτ. Παρά τις προσπάθειες των Παπαδάκη και Σαμανίδη, οι “κιτρινόμαυροι” δε μπορούσαν να απειλήσουν. Στο 53′ και το 58′ και πάλι ο Σαμανίδης δεμ βρήκε δίχτυα και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί δίχως νικητή, οι γηπεδούχοι στο 83′ “έγραψαν” το τελικό 1-0.

Οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίζονται εκ νέου αύριο (02/04), όταν και αντιμετωπίζουν τις Gamespace και FIFA Hellas για την 5η και 6η αγωνιστική του Κυπέλλου της VGL, ανέφερε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. 

Heraklion – AEK 0-0

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ 1-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό