35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Epsilon College: Διαδικτυακό Σεμινάριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Epsilon College, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανακοινώσει τη διοργάνωση  δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου με τίτλο «Securing the Future: Η Επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ασφάλεια Πληροφοριών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 17:30 και θα είναι διαθέσιμο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη των προκλήσεων και οι ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών, με ειδική εστίαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μέσα από την ανάλυση των νέων τεχνολογιών και στρατηγικών, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τη βελτίωση της προστασίας των δεδομένων τους.

Οι διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου, Δημήτρης Γεωργίου, CSO της Alphabit και Ταμίας του ISC2 Hellenic Chapter και Παναγιώτης Σούλος, ISM της Intrum και Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ISC2 Hellenic Chapter, θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σχετικά με τη σημασία της ευαισθητοποίησης για την κυβερνοασφάλεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα παρουσιάσουν πρακτικές λύσεις και στρατηγικές, ενσωματώνοντας τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, για την ενίσχυση της  ασφάλειας των πληροφοριών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να προστατεύσουν καλύτερα τις πληροφορίες τους, να κατανοήσουν τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην κυβερνοασφάλεια, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και δωρεάν εγγραφή, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό