22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Emmys 2024: Τα καλύτερα μακιγιάζ και χτενίσματα που ξεχωρίσαμε στο red carpet

Ειδήσεις Ελλάδα

Απαλές, ροδαλές βάσεις με διακριτικά cat eye looks συμπλήρωναν άψογα τις δημιουργίες που επέλεξαν οι stars, χαρίζοντάς μας την απόλυτη beauty έμπνευση.

Η 76η τελετή απονομής των βραβείων Emmys επέστρεψε στον καθιερωμένο τους μήνα, τον Σεπτέμβριο. -Αφού, πέρυσι είχαν μεταφερθεί για τον μήνα Ιανουάριο λόγω των απεργιών του συνδικάτου ηθοποιών SAG-AFTRA. Η σεζόν των βραβείων, λοιπόν, ξεκίνησε επίσημα!

Εκτός από τους νικητές της μεγάλης βραδιάς, τα βλέμματα όλων -όπως και σε κάθε κόκκινο χαλί- ήταν στραμμένα στις εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars. Μπορεί στα VMA awards να είδαμε εκκεντρικά looks με goth πινελιές, αλλά τα Emmys 2024 φημίζονται για την κλασική και κομψή αισθητική που αποπνέουν οι εμφανίσεις στο red carpet.

https://www.instagram.com/reel/C_87OrIvdHt/

Ως beauty addicts, το μακιγιάζ και τα μαλλιά των celebrities ήταν οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά και ολοκλήρωναν την κάθε εικόνα. Απαλές, ροδαλές βάσεις με διακριτικά cat eye looks συμπλήρωναν άψογα τις δημιουργίες που επέλεξαν οι stars, ενώ επίσης τα μαλλιά, με τους στυλιζαρισμένους κότσους και τα half ups με τα λαμπερά hair accessories μας χάρισαν την απόλυτη beauty έμπνευση.

(Photo by Chad Salvador/Variety via )

Μερικές από τις αγαπημένες μας beauty εμφανίσεις της βραδιάς ήταν αυτή της Reese Witherspoon με το μαύρο στράπλες φόρεμα του οίκου Christian Dior. Στο μακιγιάζ της, η Reese επέλεξε bronze αποχρώσεις, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα cute high bun. Επίσης, η Selena Gomez επέλεξε ένα κλασικό makeup look με nude χείλη και εκρηκτικά cat eyes που τόνιζαν ακόμα περισσότερο το σχήμα των ματιών της.

Παρακάτω θα δεις αναλυτικά όλα τα beauty looks που ξεχώρισαν στα Emmys 2024. Παρατήρησέ τα και πάρε έμπνευση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου.

Meryl Streep

(Disney/Stewart Cook) MERYL STREEP

Η Meryl Streep με total pink suit set του οίκου Alexander McQueen και ροζ πινελιές στο μακιγιάζ της.

Sofia Vergara

(Photo by Kevin Mazur/)

Η Sofia Vergana με ένα ακαταμάχητο καφέ smokey eyes και μία «σάπιου μήλου» απόχρωση κραγιόν στα χείλη.

Brie Larson

(Photo by Amy Sussman/)

Η Brie Larson με half ups και διακριτικό φιόγκο. Το μακιγιάζ της ήταν σε natural αποχρώσεις, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Jennifer Aniston

(Photo by Frazer Harrison/)

Η Jennifer με ένα στράπλες φόρεμα του σχεδιαστή Oscar de la Renta και peachy αποχρώσεις στο μακιγιάζ της.

Nicola Coughlan

(Photo by Kevin Mazur/)

Η Nicola με κόκκινη σκιά και έντονα κατακόκκινα glossy χείλη τα οποία δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με τη λευκή επιδερμίδα και το silver dress που επέλεξε να φορέσει στο red carpet.

Selena Gomez

(Photo by Amy Sussman/)

Η Selena με ίσια μαλλιά και έντονο cat eye look.

Naomi Watts

(Photo by Kevin Mazur/)

Η Naomi Watts με έντονο bob cut και πορτοκαλοκόκκινα χείλη που δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με το σμαραγδί σατέν φόρεμα του οίκου Balenciaga.

Quinta Brunson

(Photo by Kevin Mazur/)

Η Quinta Brunson με wet look και έντονο μαύρο smokey eyes.

Kristen Wiig

(Photo by Amy Sussman/)

Η Kristen Wiig με bob cut και χωρίστρα στο πλάι και sunkissed makeup look.

VMA Awards 2024: Σκούρα makeup looks με goth πινελιές κυριάρχησαν στο φετινό «black carpet»



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό