22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Emmys 2021: Τα ωραιότερα μακιγιάζ των stars

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 73η τελετή απονομής των EMMY 2021 διεξήχθη φέτος με την παρουσία των stars έπειτα από μια χρονιά που εξαιτίας της πανδημίας όλα διαδραματίζονταν διαδικτυακά.

Οι αγαπημένες μας celebrities που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί δεν μας απογοήτευσαν καθόλου, χαρίζοντάς μας για άλλη μια φορά μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης αναφορικά με το μακιγιάζ μας.

Κι αυτό που παρατηρήσαμε ήταν πως τα makeup looks εναλλάσσονταν μεταξύ του bold κόκκινου κραγιόν και των natural nudes. Πάμε να δούμε τα ωραιότερα beauty looks από τη λαμπερή βραδιά.

Anya Taylor Joy

Ομολογουμένως ήταν η βασίλισσα της βραδιάς. Τόσο το stylish updo όσο και το κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη της έκλεψαν όλα τα βλέμματα.

Elizabeth Olsen

Το bob hair look της με την χαρακτηριστική φράντζα μας εντυπωσίασε!

Kaley Cuoco

Είχε μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα της και μάζεψε τα μαλλιά σε χαλαρή αλογοουρά με αφέλειες δημιουργώντας ένα cool hair look.

Emma Corrin

Για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι της αρέσει να πειραματίζεται! Το beauty look της ήταν από τα πιο τολμηρά της βραδιάς. Το μακιγιάζ της ήταν natural και αυτό που έδινε ένταση στο βλέμμα της ήταν μια χρυσή σκιά.

Kerry Washington

Τα μαλλιά της είναι σφιχτά πιασμένα με αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Αυτό που μας άρεσε ήταν το glam smokey eye με nude χείλη.

Yara Shadidi

Η Yara συνδύασε το πράσινο eye make up look με την Dior δημιουργία που φορούσε. Τα χείλη ήταν nude αλλά με λάμψη και η επιδερμίδα ματ.

Kate Winslet

Με natural look εμφανίστηκε η Winslet, με το highlighter στο εσωτερικό των ματιών να κάνει το βλέμμα της να διακρίνεται από μακριά.

 Gillian Anderson

Λιτό και απέριττο και το μακιγιάζ της Βρετανίδας ηθοποιού, που επέλεξε να δώσει έμφαση στα μάγουλά της με έντονο ρουζ.

Catherine Zeta-Jones

Σκούρο μπορντό κραγιόν και ένταση στα μάτια με σκούρα γκρι και μαύρη σκιά, ένα διαχρονικό makeup look για το φετινό φθινόπωρο-χειμώνα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό