21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Emily in Paris στο trailer της τρίτης σεζόν μαθαίνει πως ακόμα και η μη επιλογή είναι επιλογή!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα trailer που τα είχε όλα! Η Emily in Paris επιστρέφει πιο glamorous από ποτέ με πολλές αποφάσεις να την περιμένουν!

Την 21η Δεκεμβρίου, ακριβώς λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι fans που λατρεύουν να μισούν τις ρομαντικές κομεντί του Netflix, θα συντονιστούν για να απολαύσουν για τρίτη φορά τα 10 τριαντάλεπτα της ρομαντικά φιλόδοξης Emily που βρέθηκε στο Παρίσι από σπόντα κι έμεινε σε αυτό.

Let binge watching begin!

Η πρώτη σεζόν έφερε την Emily στο Παρίσι ακριβώς τη στιγμή που οι απανταχού φανς της την είχαν ανάγκη, μέσα στην απόλυτη βαθιά καραντίνα λόγω co, τα πλάνα του Παρισιού, της Αμερικάνας Emily που θριαμβεύει στο Παρίσι κόντρα στα στοιχήματα, έδιναν πνοή στα βαρετά απογεύματα, τότε που μέναμε υποχρεωτικά σπίτι.

Στη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris, η Lily Collins μπέρδεψε δουλειές, έρωτες, φιλίες και το τι θέλει πραγματικά στη ζωή της για να έρθει η Τρίτη σεζόν των μεγάλων αποφάσεων.

«Ακόμα και η μη επιλογή είναι επιλογή»

«Ακόμα και η μη επιλογή είναι επιλογή», μαθαίνει η Emily στην τάξη του μαθήματων Γαλλικών τα οποία συνεχίζει να παρακολουθεί και η αλήθεια είναι πως η Emily είναι ακριβώς εκεί κολλημένη: Στη μη επιλογή. Στο νέο τρέιλερ, αυτή η έλλειψη αποφάσεων έχει επιπτώσεις για την πάντα stylish Emily.

Η Emily βρίσκεται να δουλεύει κρυφά και για την παλιά της διευθύντρια Madeline (Kate Walsh) και για τη νέα αγαπημένη της Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) η οποία άφησε το παλιό τους γραφείο και δημιούργησε νέο δικό της.

Αν πρέπει να επιλέξει η Emily, ας επιλέξει το Παρίσι

Όμως και η καρδιά της Emily είναι μοιρασμένη ανάμεσα στον πόθο για τον chef Gabriel (Lucas Bravo) αλλά και για τον επιχειρηματία πρώην συμμαθητή της στο μάθημα Γαλλικών, Brit Alfie (Lucien Laviscount).

Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά, στα ταξίδια, στα υπέροχα outfits, στη σαμπάνια που ρέει άφθονη, είναι δύσκολη

https://www.instagram.com/p/CllmwESg7z1

Κι αν πρέπει να επιλέξει κανείς, ας επιλέξει το Παρίσι με μπόλικη Emily και ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό