22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Emily in Paris»: Πολλά τα επικριτικά σχόλια για την 4η σεζόν «Σκουπίδι… είναι τόσο χάλια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφορεί ήδη στο Netflix η σειρά που αρέσει δεν αρέσει, σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Το «Emily In Paris» όπως φαίνεται έχει ορκισμένους εχθρούς, αλλά και υποστηρικτές, γι’ αυτό και έχει ξεσπάσει «πόλεμος» με τους μεν να απαντάνε στους δε.

Το Χ – παλαιότερα γνωστό και ως twitter – κατακλύστηκε από σχόλια τηλεθεατών που παρακολούθησαν τη σειρά και όπως εξήγησαν δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους. «Ήταν το απόλυτο χάος, απογοητευτική, μακάρι να είχα σταματήσει στη δεύτερη σεζόν» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια, με τον επικριτικό τηλεθεατή να δηλώνει: «Όποιος προέβλεψε ότι η νέα σεζόν θα ήταν σκουπίδι είχε δίκι. Είναι τόσο χάλια. Τι τρέχει με αυτή την πλοκή; αναρωτήθηκε καθώς όπως επεσήμαν αρκετοί η ηρωίδα εμπλέκεται για ακόμα μια φορά στο ερωτικό τρίγων με τον Γκάμπριελ και τον Άλφι.

«Η σειρά δεν παρέκκλινε από το αρχικό της κόνσεπτ. Μπορεί να μην έδωσε κάτι περισσότερο, αλλά έδειξε όσα περίμεναν να δουν οι τηλεθεατές» υποστηρίζουν κάποιες άλλες κριτικές. Ενώ ο Guardian την χαρακτήρισε «μαύρη τρύπα». «Αυτή η τηλεοπτική μαύρη τρύπα στερείται πλοκής, ίντριγκας και δεν έχει κανένα χάρισμα. Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα στην πλοκή και η μόνη περίεργη συζήτηση που γίνεται είναι για το πόσο κοστίζει η ενυδατική κρέμα προσώπου». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό