27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Emily in Paris: Κυκλοφόρησε το trailer του 3ου κύκλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το trailer για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Emily in Paris» μόλις κυκλοφόρησε!

Τα πρώτα πέντε επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου ενώ θα ακολουθήσουν άλλα πέντε στις 12 Σεπτεμβρίου. Η κυκλοφορία των σειρών της πλατφόρμας είναι μια νέα φιλοσοφία την οποία έχουμε δει τους τελευταίους μήνες και σε άλλες μεγάλες επιτυχίες της όπως το Bridgerton και το Maestro.

Η τρίτη σεζόν του Emily in Paris βρίσκει τους ήρωές της έτοιμους για νέα πάθη και νέες μόδες. Η πλοκή ξεκινά από την ακύρωση του γάμου της Camille και του Gabriel.

 

Πώς συναντάμε τους ήρωες του Emily in Paris στην 3η σεζόν

Η Emily έχει δυνατά αισθήματα για δύο άντρες αφού εκτός από τον Gabriel(Lucas Bravo) στη ζωή της παραμένει και ο Alfie.

Ο Gabriel περιμένει παιδί με την πρώην του αλλά η χημεία του με την Emily είναι αδιαμφισβήτητη καθώς δουλεύουν μαζί για ένα αστέρι Michelin. Ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη δύο μεγάλα μυστικά θα απειλήσουν την ακύρωση όσων ονειρεύτηκαν.

Η Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα του παρελθόντος για να σώσει τον γάμο της και η ομάδα της Agence Grateau αντιμετωπίζει προβλήματα με το προσωπικό.

Η Mindy (Ashley Park) και το συγκρότημά της ετοιμάζονται για τη Eurovision αλλά όταν τα λεφτά τελειώνουν αναγκάζονται να δανειστούν.

Στον νέο κύκλο της σειράς πρωταγωνιστούν επίσης οι Samuel Arnold, Eugenio Franceschini, Camille Razat, Arnaud Binard και William Abadie.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό