24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Emily In Paris: Η Emily Cooper αποτίει φόρο τιμής στην Audrey Hepburn με μια εμφάνιση υπερπαραγωγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τέταρτος κύκλος του Emily in Paris επέστρεψε στις 15 Αυγούστου και οι λάτρεις της σειράς παρακολούθησαν ήδη το πρώτο μέρος της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Η τηλεοπτική Emily Cooper, το κορίτσι που λατρεύει τη μόδα και ζει τη ζωή της στο Παρίσι, μας εντυπωσιάζει ξανά στη νέα σεζόν του «Emily in Paris».

Όταν στο σενάριο αναφέρθηκε ένας χορός μασκέ, η Fitoussi πρότεινε αμέσως να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά ο διάσημος χορός του Truman Capote από το 1966, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη.

Η ενδυματολόγος επικοινώνησε με τον Βρετανοαμερικανό καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Nina Ricci, Harris Reed, για την περίσταση.

Εκείνος σχεδίασε τρία κοστούμια, και η Fitoussi, μαζί με την Collins, επέλεξαν μια μαυρόασπρη ριγέ ολόσωμη φόρμα με μια αποσπώμενη μακριά φούστα, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στην Audrey Hepburn στην ταινία «Ωραία μου Κυρία».

Ο Harris Reed, ο δημιουργικός διευθυντής της Nina Ricci, κατάφερε να παντρέψει το κλασικό με το σύγχρονο, δημιουργώντας ένα look που ήταν εξίσου τολμηρό και ρομαντικό.

Η Lily Collins, η τηλεοπτική Emily, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους θαυμαστές της στο Instagram, λέγοντας ότι αυτό ήταν το αγαπημένο της κοστούμι από την τέταρτη σεζόν.

Η συνεργασία της με τον Harris Reed ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η λεπτομέρεια και η έμπνευση πίσω από κάθε στοιχείο του look ήταν εντελώς «Emily» είπε η ίδια.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό