16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Elif: H Ιντζί μιλάει για το ατύχημα και η Μελέκ παθαίνει νευρική κρίση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif; 

Η Μελέκ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα και η Ιντζί είναι λυπημένη. Προσπαθεί να την κάνει να θυμηθεί και της αναφέρει περιστατικά από το παρελθόν.

Όταν όμως η μικρή αρχίζει να μιλάει για το ατύχημα η Μελέρ αντιδρά και παθαίνει νευρική κρίση. Φεύγει τρέχοντας από το σπίτι τρομαγμένη και η Ζουλιντέ την ακολουθεί.

Η Μελέκ είναι εκτός εαυτού αλλά η Τουλάι καταφέρνει να την ηρεμήσει και της λέει πως θα τη βοηθήσουν να βρει την κόρη της. Η Βιλντάν συνεχίζει να δίνει τα χάπια στη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ νιώθει κουρασμένη και δεν μπορεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. Αν και κάνει ό,τι της έχει συστήσει ο γιατρός, δεν νιώθει καλύτερα. Η Ελίφ περνάει χρόνο με τη Σουρεϊγιά και τον Κερέμ, τους οποίους αγαπάει και εμπιστεύεται. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά επιστρέφουν από το σύντομο ταξίδι τους.

Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή πέρασε λίγες μέρες μόνη της με τον άντρα της. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ κάνουν κάποιες ερωτήσεις στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα, εκτός από το όνομα Γιαχιά. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται πως ίσως να είναι ο Γιαχιά, ο ξάδελφος της Λεϊλά.

Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως η Μελέκ είχε δεχθεί από τον Γιαχιά μια επαγγελματική πρόταση αλλά ο Γιουσούφ την απέτρεψε να δεχθεί και τελικά την παντρεύτηκε. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να αναζητήσει τον Γιαχιά και τη Λεϊλά. Ίσως σε αυτούς να βρει ένα στοιχείο για να λύσει αυτό το μεγάλο μυστήριο…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό