20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Elif: Το τροχαίο, η εμπλοκή του Κερέμ και η μάχη στο νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Elif: O Κερέμ μαθαίνει πως η Σουρεϊγιά έχει αποφασίσει να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση από μία μεγάλη εταιρεία της Αγγλίας και συνειδητοποιεί πως αν δεν κάνει κάτι άμεσα θα τη χάσει για πάντα.

Δεν του περνάει καν από το μυαλό πως η κοπέλα φεύγει, καθώς πιστεύει πως εκείνος και η Πάρλα είναι ζευγάρι. Ο Πουνούς τον προτρέπει να της μιλήσει και να της εξομολογηθεί πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Κερέμ είναι πολύ σκεπτικός και προβληματισμένος, όταν ένας οδηγός της εταιρείας τον ενημερώνει πως ένα από τα αυτοκίνητα τους έχει πρόβλημα και θα πρέπει άμεσα να πάει στο συνεργείο. Από την άλλη, η Πάρλα του ζητάει να την πάει στη σχολή της, αλλά ο νεαρός σχεδιάζει να βρεθεί με τη” Σουρείγιά και αναθέτει σε έναν άλλο οδηγό να τη μεταφέρει. Έξω από την εταιρεία περιμένει ο Τσαγκλάρ στο αυτοκίνητο του, καθώς η Πάρλα του ζήτησε να τους τρακάρει με το αμάξι προκειμένου να κάνει τον Κερέμ να τη λυπηθεί και να βρίσκεται συνέχεια μαζί της. Φαίνεται πως το σχέδιο της, όμως, ακυρώνεται αφού ο Κερέμ δεν τη συνόδευσε στη σχολή.

Ο τελευταίος πηγαίνει σε μία καφετέρια όπου έχει οργανώνει μία έκπληξη και προσκαλεί τη Σουρεϊγιά να τον συναντήσει. Είναι έτοιμος να της ομολογήσει όσα νιώθει και να της ζητήσει να γίνουν ζευγάρι. Από την άλλη, η Πάρλα είναι με τον οδηγό στον δρόμο, αλλά ξαφνικά εκείνος διαπιστώνει πως τα φρένα είναι χαλασμένα. Ο Κερέμ έκανε το λάθος και ξέχασε πως το αμάξι έχει πρόβλημα και του έδωσε τα κλειδιά. Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι καθοριστικά. Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και τρακάρουν άσχημα.

ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Η Πάρλα είναι πολύ τραυματισμένη και ένα ασθενοφόρο μεταφέρει εκείνη και τον οδηγό στο νοσοκομείο άμεσα. Μόλις φτάνουν εκεί ο Κερέμ ενημερώνεται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Σπεύδει στο πλευρό τους, ενώ ενημερώνει τη Σουρεϊγιά πώς η συνάντηση τους αναβάλλεται, καθώς η Παρλά, είχε ένα τρομερό ατύχημα. Ο οδηγός είναι σε καλή κατάσταση και λέει στον Κερέμ τι ουνέβη. Τότε ο νεαρός θυμάται πως τον είχαν προειδοποιήσει σχετικά με το αυτοκίνητο, αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία και κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι έγινε. Η Πάρλα είναι στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την κρατήσουν στη ζωή. Τα τραύματα της, όμως, είναι πολλά και σοβαρά. Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά είναι μαζί στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποιούν καi την οικογένεια του. Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται να πάει εκεί, αλλά ζητάει από τη Ματσιντέ να μείνει στο σπίτι και υπόσχεται να της τηλεφωνήσει και να την ενημερώσει για την κατάσταση της κοπέλας. Ωστόσο, τα νέα είναι δυσάρεστα. Η Πάρλα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου πέφτει σε κώμα και οι ελπίδες που δίνουν οι γιατροί είναι λίγες.

Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και πιστεύει πως ευθύνεται για το ατύχημα, αφού, απορροφημένος από τις σκέψεις του, δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο. Έπειτα από αρκετές ώρες, η επέμβαση ολοκληρώνεται και ο γιατρός τους ενη-μερώνει πως ή Πάρλα ξέφυγε τον κίνδυνο, αλλά θα πρέπει να την παρακολουθήσουν για να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή της. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά επιστρέφουν από το νοσοκομείο στην έπαυλη και η γυναίκα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η Σουρεϊγιά μένει μαζί με τον Κερέμ στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος της ζητάει να φύγει. Την επόμενη μέρα, και ενώ όλοι αγωνιούν για το πότε θα ξυπνήσει η Πάρλα από το κώμα, η νοσοκόμα τους φέρνει καλά νέα, αφού η κοπέλα άνοιξε τα μάτια της.

Ο γιατρός, όμως, λίγο αργότερα λέει στον Κερέμ πως η Πάρλα συνήλθε, αλλά δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ ξανά. Το σοκ είναι μεγάλο για όλους και πρέπει κάποιος να βρει το θάρρος να της μιλήσει. Λίγο μετά, ο Κερέμ μπαίνει να τη δει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται, αλλά δεν καταφέρνει να της πει την αλήθεια για την αναπηρία της. Στο νοσοκομείο φτάνει και ο Τσαγκλάρ και τότε ο Κερέμ ξεσπάει πάνω του όλα τα νεύρα του. Τον κατηγορεί και εκείνον για την τροπή που πήρε η κατάσταση, καθώς η Πάρλα προσπαθούσε να μείνει μακριά του. Αν δεν ήταν αυτός να την απειλεί, θα είχε πάει μόνη της στη σχολή και τώρα δεν θα ήταν ανάπηρη. Ο Κερέμ παλεύει με τα αισθήματα του και τις ενοχές του. Ξέρει πως πρέπει να της μι-λήσει σύντομα, αλλά δεν βρίσκει το κουράγιο.

Ωστόσο, η Πάρλα προσπαθεί να σηκωθεί, αλλά πέφτει, από το κρεβάτι και δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Ο Κερέμ και η Σούρεΐγιά τη βρίσκουν στο πάτωμα και τότε αρχίζει να συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά. Εκείνος της λέει την αλήθεια και τα άσχημα νέα σοκάρουν την κοπέλα, η οποία παθαίνει νευρική κρίση και η νοσοκόμα της κάνει μια ηρεμιστική ένεση. Ο Κερέμ φεύγει με δάκρυα στα μάτια και η Σουρεϊγιά τον ακολουθεί και τότε της εκμυστηρεύεται πως εκείνος ευθύνεται για το ατύχημα. Κανείς δεν έχει ειδοποιήσει την οικογένεια της, που βρίσκεται στο εξωτερικό, και αποφασίζουν να το κάνουν όταν η Πάρλα θα είναι καλύτερα. Η Σουρεϊγιά την επισκέπτεται και της συμπαραστέκεται, νιώθει τόσο άσχημα για ό,τι της συνέβη, ενώ εκείνη μοιράζεται τα όνειρα της με τη Σουρεϊγιά. Ήθελε πάντα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά τώρα αυτό είναι αδύνατο.

Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Πάρλα με χιλιάδες τύψεις να τον τυραννούν, ενώ δεν θα μπορέσει ποτέ να συχγωρέσει τον εαυτό του. Η Χουμεϊρά σκέφτεται πως ίσως μπορούν να στείλουν τη γυναίκα στο εξωτερικό για θεραπεία, αλλά ο Κερέμ της λέει πως δεν υπάρχει ελπίδα, το χτύπημα στη σπονδυλική της στήλη είναι εξαιρετικά σοβαρό. Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες για όλους. Αν και το σχέδιο της Πάρλα ήταν να έχει ατύχημα με το αυτοκίνητο, δεν υπολόγισε ποτέ πως η μοίρα θα της παίξει τόσο περίεργο παιχνίδι. Από την άλλη, αυτή η κατάσταση οδηγεί τον Κερέμ στην απόφαση να μη μιλήσει στη Σουρεϊγιά για τα αισθήματα του, καθώς οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Τώρα, το μόνο που τον απασχολεί είναι η Πάρλα, η ανάρρωση της, αλλά και το πώς θα καταφέρει να τη στηρίξει.

: My Tv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό