18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Elif: Η Μελέκ παραιτείται από το εργοστάσιο – Δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ! (Photos & Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif! 

Ο Ουμίτ και η Αρζού τσακώνονται κι εκείνη τον κατηγορεί και του λέει πως ποτέ δεν παίρνει το μέρος της. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του καθώς εκείνος ήταν ο μόνος που την υποστήριζε τόσο καιρό.

Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί. Ο Ουμίτ την ακολουθεί και η Αρζού ζητάει να μείνει μόνη της. Η Γκόντζα χαίρεται που τους βλέπει τσακωμένους. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ πηγαίνουν στο κλαμπ, που εμφανίζεται η Σιταρέ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι έχει να εμφανιστεί τρία βράδια. Ο έρωτας της Σιταρέ για τον Σελίμ μεγαλώνει.

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο Elif!

Η Αϊλά επιστρέφει αργά στο σπίτι κάθε μέρα και ο Μουράτ της λέει πως ο πατέρας της θα θυμώσει αν το μάθει. Ο Ουμίτ ετοιμάζει πρωϊνό για την Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως δεν θέλει να φάει τίποτα.Ο Ουμίτ την προειδοποιεί για τον Τζεβαχίρ και τον Γιουσούφ. Της λέει πως ο Τζεβαχίρ είναι ένας ανόητος και ο Γιουσούφ δικηγόρος και μπορεί να τη βάλει φυλακή με το πρώτο της λάθος. Η Γκόντζα το ακούει αυτό. Το τηλέφωνο της χτυπάει και η Αρζού τη βλέπει να κρυφακούει και της βάζει τις φωνές. Ο Ουμίτ ζητάει συγνώμη από την Γκόντζα.

Ακόμα ένα συνταρακτικό επεισόδιο της σειράς, Elif!

Η Μελέκ δεν αντέχει τον τρόπο που της φέρεται η Αρζού και παραιτείται.

Η Σιταρέ πηγαίνει για ψώνια και κάποιος την παρακολουθεί. Δεν είναι άλλος από τον Ερκούτ, ο οποίος βλέπει που μένει. Ο Τζεβαχίρ μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του λέει πως δεν θέλει λάθη στη δουλειά. Φαίνεται πως έχει καταστρώσει κάποιο σχέδιο.

Ο φίλος του Γιουσούφ βρίσκει το βιβλίο, που αναζητούσε η Λεϊλά. Ο Γιουσούφ της τηλεφωνεί κι εκείνη ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή του. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και φεύγει με το βιβλίο χαρούμενη αλλά λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό