27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Editor’s Choice: Τα καλύτερα υγρά ρουζ που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Για να δημιουργήσεις μία ανοδική όψη -lift up- στα ζυγωματικά και το βλέμμα, τοποθέτησε το υγρό ρουζ ακριβώς επάνω στο σημείο που εφαρμόζεις το highlighter.

Το ρουζ είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές προϊόν στα social media. Καθημερινά το TikTok και το Instagram γεμίζει με εκατοντάδες s με τις beauty lovers να μας δείχνουν έξυπνα hacks, για το πώς θα το χρησιμοποιήσουμε και θα αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Συγκεκριμένα, το υγρό ρουζ είναι αυτό που έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική, καθώς χαρίζει μία ανάλαφρη και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Είναι ένα multitasker προϊόν που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως στα μάτια σαν απαλή σκιά, το μέτωπο, τα χείλη και το ντεκολτέ δημιουργώντας έξτρα λάμψη. Οι makeup artists έχουν αναφέρει ότι είναι το Νο1 προϊόν που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ένα natural makeup look.

Τα λάθη που κάνεις στα φρύδια σου και φαίνονται άγρια – 6 brow mascara για γέμισμα και τέλειο σχήμα

Πώς το εφαρμόζεις;

@patrickta

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, τοποθέτησε ελάχιστη από την κρεμώδη ποσότητα επάνω στα δάχτυλά και με ταμποναριστές κινήσεις εφάρμοσε το προϊόν στα σημεία που θες να χαρίσεις ανεπανάληπτη λάμψη.

Για να δημιουργήσεις μία ανοδική όψη στα ζυγωματικά και το βλέμμα, τοποθέτησε το υγρό ρουζ ακριβώς επάνω στο σημείο που εφαρμόζεις το highlighter. Το ρουζ σε εκείνο το σημείο θα δημιουργήσει ένα lift up που θα σμιλέψει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, το ρουζ έχει τη δυνατότητα να χαρίζει μία φρεσκάδα στην επιδερμίδα που δεν μπορεί να πετύχει κανένα άλλο beauty προϊόν.

Μην φεύγεις! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας υγρά ρουζ, που λατρεύουμε να φοράμε καθημερινά σε κάθε σημείο του προσώπου. Ρίξε μία ματιά και θα καταλάβεις…

Shopping time:

ARMANI BEAUTY, FLUID SHEER GLOW ENHANCER 5

Το Fluid Sheer Glow Enhancer του Armani, έχει κρεμμώδη υφή και διακριτική λάμψη που φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

MAYBELLINE, SUNKISSER BLUSH 02 UPTOWN GLOW

Το νέο υγρό ρουζ από τη Maybelline, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και χαρίζει φυσική, καλοκαιρινή λάμψη που διαρκεί ως και 12 ώρες.

SEPHORA COLLECTION, BENEFIT BENETINT CHEEK & LIP STAIN

Το multirasker υγρό ρουζ της Benefit Cosmetics, χαρίζει ένα απαλό ροζ χρώμα σε μάγουλα και χείλη.

RARE BEAUTY, SOFT PINCH LIQUID BLUSH

Ένα ανάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας που αναμιγνύεται και «χτίζεται» με ωραίο τρόπο επάνω στα χαρακτηριστικά που θες να φωτίσεις.

RODIAL, BLUSH DROPS

Μία τριανταφυλλένια απόχρωση που κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί φρεσκάδα και λάμψη.

DIMITRIS STRATOS, LIQUID BLUSH – TERRACOTTA TINT

Το συγκεκριμένο ρουζ απλώνεται εύκολα και χαρίζει μεταξένια, ανάλαφρη όψη.

7 κρέμες σώματος που θα «αντικαταστήσουν» το άρωμά σου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό