28.2 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Editor’s choice: Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα συστατικά της waterproof mascara είναι πιο ανθεκτικά στις αντίξοες συνθήκες του καλοκαιριού, δηλαδή, τη ζέστη και τον ιδρώτα.

Ακόμα σκέφτεσαι αν πρέπει να επενδύσεις σε μία αδιάβροχη mascara; E, λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα λυθούν όλες σου οι απορίες. Ως γνωστόν, η κλασική μαύρη mascara είναι ένα προϊόν που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μέσα στο γυναικείο νεσεσέρ.

Για να καταλάβεις, η μαύρη mascara και το κόκκινο κραγιόν είναι τα πρώτα καλλυντικά που δοκίμασα όταν ήμουν μικρή… Η mascara θεωρείται αγαπημένο προϊόν γιατί με μία μόνο κίνηση μπορεί να «μεταμορφώσει» το βλέμμα μας. Ναι, πολύ σωστά! Η mascara έχει τη δυνατότητα να ανοίγει το βλέμμα και να κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο μακριές και πυκνές.

Γαλλικό manicure: 7 εναλλακτικά σχέδια που θα θες να κάνεις όλο το καλοκαίρι

Γιατί να επιλέξω μία αδιάβροχη mascara;

Ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες η αδιάβροχη mascara έρχεται να αντικαταστήσει την κλασική που χρησιμοποιούσαμε τους προηγούμενες μήνες. Γιατί; Γιατί τα συστατικά της waterproof mascara είναι πιο ανθεκτικά στις αντίξοες συνθήκες του καλοκαιριού, δηλαδή, τη ζέστη και τον ιδρώτα.

Η αδιάβροχη mascara δεν λερώνει και δεν αφήνει άσχημους λεκέδες κάτω από τα μάτια και επάνω στα ρούχα.

Μήπως λούζεις λάθος τα μαλλιά σου; Η μέθοδος CWC προτείνει να χρησιμοποιείς πρώτα το conditioner

Η waterproof mascara, έχει τη δυνατότητα να διατηρεί σταθερό το μακιγιάζ ματιών από το πρωί ως το βράδυ, χαρίζοντας στις βλεφαρίδες XXL όγκο, με θεαματική καμπύλη και σχήμα. Είτε έχεις κανονίσει να πας διακοπές σε κάποιο νησί, είτε βρίσκεσαι στην πόλη τα αδιάβροχα προϊόντα πρέπει να έχουν σταθερή θέση στο νεσεσέρ σου γιατί πολύ απλά δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Ξεκίνα, λοιπόν, με μία waterproof mascara και θα με θυμηθείς.

Δες στην παρακάτω gallery τον οδηγό αγοράς που σου ετοίμασα και είμαι σίγουρη πως θα εντοπίσεις την ιδανική, αδιάβροχη mascara για τις δικές σου βλεφαρίδες.

MAC COSMETICS, MACKSTACK WATERPROOF

MAX FACTOR, FALSE LASH EFFECT WATERPROOF MASCARA 

LANCÔME, HYPNOSE WATERPROOF MASCARA 

SEPHORA COLLECTION, BENEFIT COSMETICS BADGAL BANG WATERPROOF MASCARA 

MAYBELLINE, LASH SENSATIONAL WATERPROOF MASCARA BLACK

KIKO, UNFORGETTABLE WATERPROOF MASCARA

Peach makeup: Για να το πετύχεις θα χρειαστείς μόνο ροδακινί gloss, highlighter και blush

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό