20.7 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Editor’s Choice: Αυτά είναι τα skincare προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3) είναι ένα ισχυρό συστατικό που βοηθά στη μείωση των διεσταλμένων πόρων και της λιπαρότητας.

Η skincare routine είναι το α και το ω για την υγεία του δέρματός μας. Βλέπεις, ο τρόπος ζωής μας και οι καθημερινές μας επιλογές, επηρεάζουν την υγεία του. Για παράδειγμα, οι τοξίνες που εισέρχονται στο σώμα μας επηρεάζουν τον δερματικό μας φραγμό, η έλλειψη ύπνου δεν επιτρέπει στο δέρμα μας να ανανεωθεί, η λάθος διατροφή διαταράσσει την ισορροπία του, ενώ τα λάθος προϊόντα στη ρουτίνα περιποίησής μας, μπορούν να βλάψουν το μικροβίωμα της.

Τα κατάλληλη skincare προϊόντα προσφέρουνμακροπρόθεσμα πολλά οφέλη. Γι’ αυτό αποφάσισα να σου κάνω ένα άρθρο με τα skincare items που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά…

Τα must have προϊόντα περιποίησης που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Επιδερμίδες με ακμή: Αυτά τα serum με σαλικυλικό οξύ μειώνουν την παραγωγή σμήγματος

CAUDALIE, VINOPURE PURIFYING TONER

Το toner χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό του προσώπου για να επαναφέρει το φυσικό pH του δέρματος. Επιπλέον, αφαιρεί τυχόν υπολείμματα του μακιγιάζ και προετοιμάζει το δέρμα για τα επόμενα βήματα, που είναι ο ορός και η ενυδατική κρέμα. Βοηθά επίσης στη σύσφιγξη των πόρων και προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση.

LA ROCHE POSAY, PURE NIACINAMIDE 10 SERUM

Η νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3) είναι ένα ισχυρό συστατικό που βοηθά στη μείωση των διεσταλμένων πόρων και της λιπαρότητας. Είναι ιδανική για τη μείωση της ερυθρότητας καθώς συμβάλλει στην εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος.

LIERAC LIFT INTEGRAL ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η κρέμα ματιών ενισχύει το δέρμα και ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που μοιάζει με φυσικό lifting.

CLINEA, CARING BUBBLES CREAM TO FOAM CLEANSER

Το καθαριστικό του προσώπου όπως αναφέραμε παραπάνω είναι το α και το ω. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του συγκεκριμένου cleaner gel βρίσκεται στην ισορροπία του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός & κυτταρική επικοινωνία) για μία υγιή και αναζωογονημένη όψη.

SISLEY PARIS, PHYTO-BLANC TARGETED DARK SPOT CORRECTOR

Αν έχεις παρατηρήσει την εμφάνιση των καφέ κηλίδων στην επιδερμίδα σου, τότε αυτό το skincare item είναι για εσένα. Το δέρμα εξομαλύνεται και δείχνει πιο ομοιόμορφο, ενώ η επιδερμίδα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και φωτεινότητα.

ESTÉE LAUDER, DAY WEAR MULTI PROTECTION N?C CREME SPF 15

Η κρέμα ημέρας καταπολεμά αποδεδειγμένα τη φθορά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά ενάντια σε κάθε επιθετικό παράγοντα που θέλει βλάψει την επιδερμίδα. Επίλεξε μία με δείκτη SPF για περισσότερη προστσσία.

SUPERGOOP, SHEERSCREEN SUNSCREEN SPF30

Η αντηλιακή προσώπου είναι το must have item χειμώνα-καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο προϊόν διαθέτει σύνθεση για προστασία ευρέος φάσματος με 100% φίλτρα μεταλλικών στοιχείων, πρωτοποριακή υφή και αποτέλεσμα που αφήνει την επιδερμίδα θρεμμένη και διαυγή. Είναι το πρώτο προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις στην επιδερμίδα σου μετά τη ρουτίνα περιποίησης και πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ.

Περιποιημένα άκρα: Αυτές οι κρέμες χεριών θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες τους επόμενους μήνες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό