16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Easter florals: Η JLo και το λευκό φόρεμα της είναι το απόλυτο inspo για το look της Ανάστασης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jennifer Lopez δεν αποχωρίστηκε τα platformed high heels ούτε την ημέρα του Πάσχα.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών είναι και οι Bennifer, το ζευγάρι Jennifer Lopez και Ben Affleck, που μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, φαίνεται να ψάχνουν το κατάλληλο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτα τους, βλέποντας ακίνητα στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι πέρασε οικογενειακά την Κυριακή του Πάσχα, όπως συνήθως, ωστόσο η Jennifer ήταν για ακόμη μια φορά ultra stylish, δείχνοντας μας το outfit που επέλεξε για την γιορτινή ημέρα με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Easter Sunday Situation,» έγραψε στην σχετική λεζάντα, ποζάροντας στον φακό.

Το λευκό λινό φόρεμα της JLo απογείωσε το Easter elegance.

Πιο συγκεκριμένα η Jennifer διάλεξε ένα midi floral φόρεμα του οίκου Zimmermann, σε φίνο λινό ύφασμα και floral prints, με κόκκινα και ροα λουλούδια στο τελείωμα των μανικιών και της φούστας του φορέματος. Η γραμμή του υπέροχου αυτού floral dress είναι ίσια , με μακριά μανίκια τύπου balloon. Η μέση τονίζεται με ένα διακριτικό λευκό κορδόνι που δένει με ένα χαριτωμένο λευκό φουντάκι.

https://www.instagram.com/p/Cce0SK0ODii

Αυτό είναι το δεύτερο φόρεμα του Zimmermann που επιλέγει η Jlo μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Το στυλ και η γραμμή τους είναι απόλυτα sophisticated, καθώς συνδυάζουν ένα ανάλαφρο resort χαρακτήρα με τον elegant αέρα του οίκου και τις πολυτελείς υφές. Η Jennifer δεν αποχωρίστηκε για ακόμη μια φορά τις sky heel platformed γόβες του οίκου Gucci, την απόλυτη τάση της σεζόν στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της άνοιξης.

Το ρομαντικό αυτό σύνολο έγινε λίγο πιο bold με μία shoulder bag σε ζωνατνό πράσινο χρώμα και χρυσή αλυσίδα, αλλά και μικρά σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους. Σε πρώτο πλάνο είναι πάντα και το εκπληκτικό μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της, με το πράσινο διαμάντι.

Το Easter beauty look ήταν εξίσου λαμπερό.

Η Jlo με λευκό Zimmerman φόρεμα και platformed γόβες.

Οι συγκεκριμένες γόβες είναι οι αγαπημένες της αυτήν την περίοδο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε μία άκρως sexy εμφάνιση σε ένα date night.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε μία άκρως sexy εμφάνιση σε ένα date night.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό